Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste tiden

Jag och Tove har varit i Stockholm. Detta var vår hotellfrulle! Så jäkla gott och perfekt för mig som är så himla hungrig just nu, haha. Var så mysigt att komma iväg bara vi två över en natt.

På väg hem från Stockholm så berättade jag för Jason och Jolie att dom ska få ett syskon. Tänkte egentligen vänta men kunde inte hålla mig då dom flera gånger bett mig att ”skaffa en bebis” och ”göra ett syskon” medan dom är hos sin pappa ;p Dom blev såååå glada! Och Tove är världens finaste och filmade hela samtalet utan att jag visste om det. Blev helt tårögd när jag fick se filmen sen.

Min tatuering har läkt. Har knappt smort denna då den är så liten + att jag glömmer bort att den ens existerar då den sitter där den sitter.

Fick hem mina älskade ungar för en dag förra veckan och vi hade turen att det blev en riktig sommardag. Vännerna kom hit och vi hade det så fint utomhus från morgon till kväll. Ska bli så mysigt att ha barnen i två veckor framåt nu! Vi ska fylla dagarna med så mycket roligheter så det är inte klokt. Och bara vara hemma med såklart. Har längtat efter dom så mycket!

Vi passade på att göra lördag av torsdagen också då dom skulle vara hos sin pappa hela helgen som var. Godis, chips och popcorn inhandlades.

Tror att Jolie hann byta outfit fem gånger den dagen med, hehe. Efter lekdag med vännerna i solen så blev det myskväll följt av bad och sova.

Och tre bilder innan barnen åkte hem till sin pappa igen på fredagsmorgonen.

Preggot slutar snusa.. Fy vad jobbigt det är. Inte nog med alla hormoner så blir man ju rätt deppig, orolig, lättirriterad osv när man inte får sitt dagliga nikotin. Blir också orolig för bebisen då jag ändå snusade rätt mycket innan jag plussade och fick veta att den var i magen.

Som sagt så är jag hungrig hela tiden. Direkt vi är i bilen så måste jag ha något att äta eller dricka. Kan inte bara sitta utan något alls just nu.

Sen känns det oavsett som att det enda jag och min kille gör just nu är att äta. Både hemma och ute! Jag har även kommit igång mer och mer med träningen igen vilket känns skönt. Men jag tar det lugnt både på grund av operationen + graviditeten. Lyssnar in kroppen ordentligt!

Och precis som jag skrev i inlägget från förra veckan så får jag nästan alltid svamp av antibiotikakurer. Och jag vet att jag är långt ifrån ensam om det. Problemet blir ju att jag inte kan ta en diflucan/fluconazol-tablett (som typ är det enda som bara trollar bort det helt) eftersom att jag är gravid. Har ni tips? Tycker seriöst inte att något funkar över huvud taget och jag minns att jag hade precis samma sak när jag väntade Jolie. Så himla drygt!

Köpte denna växt på H&M Home i Stockholm! Det är en gullranka men har aldrig sett en som är så ljus i färgen och inte är melerad alls. Tycker att denna är sååå fin.

Bor i vanlig ordning i tights och toppar. Det enda jag vill vara just nu är bekväm och speciellt när min mage faktiskt är dubbelt så stor som vanligt redan.. Mina bröst med! Och jag som precis vant mig vid min nya storlek fick en ännu större nästan direkt. Haha =)

Annars har jag inte gjort mycket alls i helgen. Myst med min älskis i soffan och bara vilat och varit. Har blivit världens lugnaste sedan vi blev tillsammans och han flyttade in. Känner mig bara så konstant trygg och ja… lugn. Det är en så ovärderlig känsla för mig som är rätt stressig och uppe i varv konstant annars.

Hade Tove här igår också som hjälpte mig med lite saker och sedan passade vi på att babbla lite och äta sushi med.

Kommentarer

  1. R

    Något som fungerat för mig är nigella sativa olja (latinska namnet för svart kuminolja) kallpressad, då den naturligt sätt är svampdödande

  2. Sophie

    Åh grattis!!! Vad gulligt att dom pratar om det hos sin pappa! Har han en bebis hemma eller ska ha? Kram, älskar din blogg! ❤️

  3. Mathilda

    Vem fan bryr sig om brösten syns genom. Herregud….. hur orkar folk ens bryr sig så mycket om vad andra har på sig och inte hur man klär sig eller vad man äter och inte.
    Du är sjuuuukt fin och tycker de ser sexigt ut va utan bh för så går jag med!

  4. Alice

    Har du aldrig bh på dig? Tänker det syns sjukt mycket igenom dina vita överdelar 🙈 det är snyggt, så inte negativt jag menade. Täckte på alla äckliga människor som sitter och ser dina bröst rakt igenom. (Zoomar man in så syns dem helt och hållet, så du vet). Hoppas annars att du får må bra i din graviditet snart. För du har alltid varit så sjukt snygg som gravid! (Annars också såklart!)

      1. L.K

        Hoppas alla hoppar den jävla äckliga BH.n. Jag är gammal men skulle aldrig sätta på mig detta fängelse sen skiter jag i vad andra tycker. Tyck vad ni vill i era hjärnor men låt folk ha vad dom vill ha och inte ha vad dom inte vill ha.

  5. Karin

    Som någon annan skrev, ta bort socker ur dieten för det triggar svampen och smörj in med kokosolja som hämmar den. Använd bara bomullstrosor. Hoppas det snart blir bättre! Grattis till kärleken och bäbisen!

  6. Julia

    Växte upp med en mamma som föredrar naturmedicin så jag jam rekimmendera naturlig grekisk yoghurt eller Kefir fil för Dom hat högts bakteriehalt. Låter galet men använd en mini-tamping och doppa i yoghurten/filen och stoppa in (med lite finesse) och låt sitta inne max 30 min sen kör luftigt (!!viktigt) efteråt. Kan behöva upprepas ett par gånger under en dag, men inte met än 3 dagar på raken. Helt naturligt och gravidvänligt 😅 och det funkar, naturens egna svampmedel.

  7. Sara

    Bästa är Candicur-tabletter, efter den kuren fick jag ingen mer svamp. Beställde från Apotea. De kan användas vid mens och graviditet! =)

    Grattis till bebis!

  8. Jennifer

    Blir glad för din skull när jag ser hur lycklig du är, och att det finns killar där ute som är bra.
    Sitter just nu och gråter för killen jag varit med i snart tio år vill inte berätta för hans vänner att han är med mig, vill inte ha mig på sociala medier och vill liksom aldrig visa att han är med mig.. men gör det när han är ute med kompisar..
    Inte att ” gud vad jag vill synas” men nångång vill man ju ändå få bekräftelse på något sätt.
    Som o helgen sa han till sina kompisar att han inte kunde ses för han jobbade, när han och jag hade ”myshelg” .. får så ont i magen ibland.. men det är inte värt att må såhär längre.
    Men så fint att du hittat rätt och att allt går åt rätt hål, du förtjänar allt det bästa!<3

    1. Maria

      Åh vad jag blev illa till mods när jag läste detta… Tio år. Du förtjänar Så att hitta en partner som är stolt över dig och vill dela Livet med dig, inte bara ha dig lite i skymundan. Styrkekram

  9. Emilia

    Du behöver nog inte va orolig för snusningen och graviditeten. Jag hade varit ute och festat och rökt som en skorsten precis innan jag fick reda på att jag va gravid. (Va ingen planerad graviditet) Slutade ju tvärt givetvis. Men barnmorskan sa att så tidigt i graviditeten så är ”embryo” såå skyddad i magen.

  10. S

    1. Grattis till bäbis!
    2. Var kommer de ribbade glasen ifrån på bilden när ni dricker grön smoothie eller vad det nu är?

  11. Caroline

    Det enda som hjälper för mig vid svamp är att ta en flucanzol tablett precis som du skrev, men även att utesluta allt socker och jäst i 1-2 veckor. Fick lära mig som ung av en barnmorska att svamp finns hos alla, men det triggas igång av för mycket socker och jäst. Jag känner direkt av svamp om jag ätit för mycket av det.. Så drygt!

  12. Maria

    Liquigel, köper man det på apoteket? Jag hade behövt prova och kikade på mitt lilla lokala apotek och där fanns det inte. Blev fundersam om det säljs någon helt annan stans?

  13. Johanna

    Hej! Hur vet du att du har svamp i underkuvar? Vad får du för symptom? Börjar fundera på om jag har fått det också men då jag aldrig haft det vet jag inte vad som kännetecknar det? Kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish