Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej från en trött mami

Gud, vad jag är trött idag. Även om barnen mest har sprungit runt ute med grannbarnen så blir det verkligen en omställning att gå från barnfri till fullt ös här hemma. Dagen har gått så snabbt och Jason är fortfarande ute och springer med grannbarnen medan jag badar Jolie. Min kille är och tränar och annars har han varit hemma med mig och barnen hela dagen. Det är så fint att se honom med Jason och Jolie. Blir ännu mer kär i honom av att se dom ihop.

Imorgon ska vi hälsa på hos min vän på jobbet då hon jobbar på ett ställe som barnen kommer tycka är så roligt att besöka. Jag ska också köra ett lugnt träningspass (har pratat med min kirurg idag om detta) med fokus på ben och rumpa och så har jag en ansiktsbehandling bokad på kvällen med. På lördag ska vi några timmar bort från Umeå och hälsa på hos en av mina bästa vänner för att sola, bada och mysa hela dagen.

Igår åt jag och min kille sen lunch tillsammans precis vid älven. Så mys!

Jason har målat i akvarell och eftersom att färgerna på hans målning gick så bra ihop med färgerna i hans rum så fick den hänga fint bredvid sängen =)

Växer såååå mycket här ute nu! Vill bara plantera massor men det får vänta till nästa år. Då ska vi göra ett ryck här ute.I år ska jag bara njuta av att vara nykär.

Jag och Jolie har spelat detta spel typ 30 gånger efter varandra idag. Hon bestämde alla regler allt eftersom spelets gång, hehe.

Och så åkte vi och handlade lite då vi fick besök sen av min killes pappa och hans sambo.

Jolie hjälpte till att fixa fika, haha.

Har pioner lite här och där nu! Ska köpa mer imorgon. Måste ju passa på.

Igår hade jag förresten en av mina närmsta här på myskväll och gotta. Blev en helkväll med skratt. Så tacksam varje dag för att jag har så fina vänner.

Och sellerijuicen är fortfarande en stor del av mitt liv för er som undrar =) Nu blir den extra grön eftersom att sellerin faktiskt är svensk i butikerna nu på sommaren.

Nu ska jag renbädda sängen och göra ett litet städryck här hemma. Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler