Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra men är trött för var vaken lite för sent som alltid, haha. Åt nattmat och myste med min kille och sedan satt vi båda med var sin dator och lite jobb.

Idag ska jag fixa alla mina bokföringskvitton, handla tvättmedel och duschkräm (barnen har i vanlig ordning hällt ut all min i sitt bad nu i helgen), rensa och ordna i kylskåpet, fylla på med det som saknas, fixa tvätt, köra bort återvinning och inhandla en ny växt till Jasons rum. Har fyndat en kruka på loppis som passade perfekt till hans väggfärg så nu måste jag fylla den med något också. Måste laga en nagel med!

Här kommer lite bilder från i lördags! Barnen hade så roligt och vi mammor med men vi blev också drivna till vansinne gång på gång. Vi säger alltid att vi har en liten förskola tillsammans och alla våra barn är verkligen som syskon. Dom är så fina med varandra men bråkar också precis som att dom har känt varandra hela livet vilket dom faktiskt också har. Så det blir intensivt men det är det värt. Det är så fint att dom får ha varandra.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. M

    Jättekonstig fråga kanske, men har undrat en grej sååå länge nu. Har själv en bästa vän som är som min syster och hennes barn är som mina barns syskon, men känner typ ändå inte att jag står tillräckligt nära vännens barn för att säga åt dem.

    Det jag undrar är om du och Tove ”vågar” säga till den andras barn? Alltså händer det exempelvis att du kan säga ”Minna, nu räcker det, Jolie hade den först!” eller säger du bara till dina barn när de gör fel och Tove säger bara till sina barn när de gör fel?

    Förlåt för sååå random fråga hahaha!

  2. Emma

    Tröjan du har på denna bild vart är den ifrån?
    Samt du la ut en bild på Instagram med ett superfint orange linne nyligen, vart kommer det också ifrån? 😍😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish