Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för GAAM/Proteinbolaget

Hej fina, fina <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Har precis pussat hejdå på min kille som drog till gymmet och tänkte försöka ta tag i allt som behöver göras vid datorn. Blir en supersen middag här hemma om en stund med så ska åka och handla till det också. Vi åt bananpannkisar för ett tag sedan men vet att jag alltid blir superhungrig igen vid 22-23.

Hur mår ni? Jag mår bra men är ärligt talat helt trött på sociala medier och allt hat. Är inte alls trött på kritik och diskuterar gärna men förstår inte heller varför jag ska behöva försvara MINA val gällande MITT liv. Det kommer jag aldrig att göra. Man kan inte behaga alla med det man gör och jag väljer att behaga mig själv istället. Och det tycker jag att alla ska göra för man har bara ett liv och det pågår just nu.

Det har gått en och en halv vecka sedan jag opererade mig nu. Magen börjar bli bra och mitt vänstra bröst har ”hängt till sig”och blivit rätt mjukt. Har knappt ont i det. Det högra däremot har inte alls hängt till sig och är hårdare och ömt när man tar på det. Verkar vara helt normalt då det såklart är två bröst och två olika läkningsprocesser + att jag är högerhänt vilket betyder att jag använder dom musklerna mer i vardagen. Ni som har varit med om samma får gärna kommentera och dela era erfarenheter. Hade varit jättesnällt. Slutade med alvedon i torsdags (prick en vecka efter operationen) och har haft rätt ont i helgen men har haft så mycket att tänka på gällande barnen så har inte hunnit känna efter så mycket.

Annars rullar livet på och helgen har varit extremt intensiv med barnen. Vi lyckades hålla sams större delen av tiden! I lördags åkte vi till Lycksele djurpark och barnen var helt vilda. Alla fem sprang åt olika håll, bråkade, skrek osv osv osv. Var helt slutkörd när jag kom hem vid 21-tiden och Tove likaså. Hesa var vi också efter att ha ropat på barnen 929292 gånger när dom inte lyssnade. När barnen somnade efter dusch och kvällsfika så föll vi typ ihop i soffan och sa inte ett ord till varandra förrän vi skulle gå och lägga oss. Och när våra killar sen kom hem på söndagskvällen så pustade vi nog båda ut, haha. Och det var så himla mysigt att få somna i min killes famn igen. Känner mig så himla trygg där.

Jason skruvade loss alla knoppar på tv-bänken i söndags så vi satte tillbaka dom tillsammans ;p Snart ska vi byta tv-bänk där nere och den kommer bli sååå fin! Blir IKEA i grunden och så ska jag beställa lite stenskivor och knoppar med. Är så peppad! Längesedan jag pysslade hemma men har fått tillbaka peppen till det nu när min kille har flyttat in. Bilderna är för övrigt från den enda gången som jag var fixad i helgen och toppen är så somrig och fin. Finns HÄR.

Innan helgen var hans mamma här och hon är så underbar! Världens bästa svärmor har jag fått =) Fick så fina blommor med.

Och förresten! Har ett samarbete med Proteinbolaget och GAAM nu på instagram och ni får som vanligt 25% med koden GABRIELLAJOSS. Mycket från GAAM är redan nedsatt med upp till 54%(!!) och rabatten gäller på rabatten. Koden gäller i en vecka från idag om ni vill handla något men kan varmt rekommendera deras pannkaksmix och den finns i flera smaker. Så god och enkelt att göra dom med. Drickorna är också sjukt, sjukt goda. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Gör ett eget inlägg om helgen sen. Måste gå igenom alla bilder. Stor kram och ha en fin kväll/G

Kommentarer

  1. Linda P

    Du och dina barn är så fina ❤️
    Jag har en fundering om pannkaksmixen som jag hoppas du kan svara på. Hur är den i smaken? Har den en ”bi-smak”, förstår du vad jag menar då? Som torrt och kartong? Jag skulle så gärna vilja ha något jag kan göra snabbt men törs inte köpa och sen bli besviken så jag får slänga hela påsen.
    Hoppas du kan hjälpa mig lite i alla fall 🥰
    Kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tack fina du <3 nej, jag tycker inte det! Den är ju inte jättedyr så prova! Tycker själv att den är sjukt god 🙂 Ge bort den till någon om den inte faller dig i smaken, kram <3

  2. Sara

    Snygga bröst. Kanske knäpp kommentar. Men du skriver ju om operationen o dina bröst pch operation verkar ju va uppe för diskussion(sjukt.för man ska inte lägga sig i andras liv) men en komplimang kanske kan va ok iaf:)
    Det är jag med den elaka svärmodern. Och som refererat till dina croppade toppar som magtröjor.(kände mig så efter då haha;) )
    Men en fråga. Du har ju en fantastisk svärmor skrev du.
    Min har hela tiden försökt manipulera sin son. Till o med under covid. Jag tillhör riskgrupp o vi har valt att inte träffa folk. Ändå är hon på honom ofta om att ses. Hon liksom försöker få honom att strunta i mig,mina känslor o vad jag tycker. O så här har det varit hela tiden. Under lång tid har han inte ens sett att hon gjort så. Nu börjar han vakna. En kompis sa att det nog är en process för honom. Tror du det med. Känns som jag pratat o pratat. Ibland ser han och ibland går han i försvar. Ska man bara låta tiden ha sin gång o sluta älta svärmor med honom? Och i ditt kommentarsfält också kanske:(Leva mitt liv var det ju.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men gulle du, tack <3 Förstår helt 🙁 jag tyckandet bästa du kan göra är att prata med honom, förklara allt du känner och sedan släppa det. Så länge hon inte är med er var och varannan dag så kan du bara låta henne vara tycker jag och inte slösa energi på det. Låt honom träffa henne som vanligt men du behöver ju inte vara delaktig om du inte orkar och om det tar mer än vad det ger. Förstår att det känns jobbigt i och med att du är i riskgrupp men dom kanske kan göra en kompromiss och ses mer ute eller så nu när det ändå är sommar? Kram<3

      1. Sara

        Tack fina för ditt svar.
        Vi har pratat mer o han ser mer ocg mer hur hon är och hur honförsökt påverka honom under vår tid tillsammans.
        Många kramar till dig

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tycker ärligt talat att det är hemskt och får en klump i magen. Men det är svårt det där då jag vill att barnen ska få se djuren… Nej, jag vet inte. Är lite dubbelmoral med detta känner jag själv. Hade aldrig åkt dit om jag inte hade varit mamma och förälder iallafall, kram

  3. -Jenny-

    Jag är bara lite nyfiken…Jag har alltid trott att man ska ha specialbhn man får efter operationen i princip dygnet runt i flera veckor när man gjort brösten. Är det inte så längre? Beror det på om man gör runda bröst eller mer naturliga?

  4. Julia

    Åh blir tårögd av att svärmor köpt dina favoritblommor 😭❤️ sånt är fint! Jolie och min son är jämngamla och det var så mysigt att få ta del av din graviditet samtidigt. Du är min favorit person på nätet helt klart och du förtjänar verkligen att må så här otroligt jäkla bra.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men visst!! <3 åååh, vad kul! Dom börjar bli så stora! 🙂 <3 det är så roligt att se dom växa upp. Tack för en så fin kommentar. Du anar inte hur glad jag blir! Och det förtjänar du med. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish