Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår hur bra som helst och börjar återhämta mig sakta men säkert efter torsdagen. Nu är det sex dagar sedan jag opererade mig och livet börjar bli sig lite likt igen. Har fortfarande ont och är öm men det börjar avta allt mer och det känns fint. Glömmer dock ofta av mig när det kommer till brösten då dom ändå är så pass ”små” och det bara känns naturligt att ha dom där. Har ju alltid haft liknande (om inte ännu större) innan jag slutade amma Jolie.. Och så råkar jag göra någon rörelse som gör att det känns obehagligt och då blir jag påmind om att jag måste ta det lite lugnt, haha.. Jag är så dålig på att ta det lugnt och speciellt när jag mår bra. Blir så rastlös! Men det är bra träning för mig. Kliar även i hela min kropp efter gymmet men det får vänta ett tag till såklart.

Igår hade vi min killes pappa och hans sambo här på middag och det var så mysigt! Annars tog jag det bara lugnt och vilade hela dagen förutom en sväng till Ica med Tove på kvällen. Köpte en ros till altanen, lite brun utan sol och annat som jag behövde. Även två par sommarskor till Jolie och såpbubblor till båda barnen. Kan visa sen! Kunde inte motstå då förpackningarna var så gulliga, haha.

Idag kommer min killes mamma hit och annars ska jag försöka sova och vila lite på dagen. Ska också hämta barnen för en stund och åka och köpa lite kläder med dom då dom behöver påfyllning i garderoberna. Saknar ihjäl mig efter mina älsklingar nu! Och imorgon har jag en heldag för mig själv med vila, vila och vila. I helgen flyttar både mina egna kids hem igen + att Tove och hennes små flyttar in. Hennes sambo och min kille åker iväg till fjällen och fiskar och vi får lite kvalitetstid med både varandra och barnen. Alla barn är så peppade på att sova över med varandra (vi gör ju det då och då och dom älskar det) och ha myskväll med popcorn och godis + ett långt bad med badbomb innan. Kanske redan har skrivit detta i något inlägg tidigare men jag är så virrig så i så fall får ni läsa det igen ;p

Fick denna bild skickad till mig av barnens pappa igår och det hugger typ i mitt hjärta att dom inte har bott hemma i huset med mig på sex dagar nu. Saknar, saknar, saknar så att jag går av. Jag är verkligen ingenting utan mina barn. Är så halv utan dom.

Igår fixade min älskis Apple TV till oss här hemma.

Och så åt vi lunch innan han skulle iväg och jobba!

Min bästa, bästa, bästa. Älskar ihjäl mig i honom. Märks att han har flyttat in nu med alla sina grejer =) Och jag älskar det. Tänk att jag har en sambo!?

Passar på att ha pioner överallt nu innan säsongen är över.

Gooood middag! Vi äter typ samma sak fyra gånger i veckan ;p Men det är ju så gott, hälsosamt, snabbt och enkelt.

Måste förresten tipsa er om världens snabbaste och godaste efterrätt. Färdiga marängbottnar och så vispar man ett stort paket grädde. Blandar 1/4 av grädden med nutella och lägger mellan och så massor med jordgubbar ovanpå innan man lägger på ”toppen” av tårtan. Hacka två paket daim och blanda med resten av grädden, gegga ut över tårtan och toppa sedan med massor av hackade jordgubbar. Jag la på lite Marabou med daim också och rev lite över med för att det skulle se fint ut. Tar typ fem minuter och är så jäkla gott. Vill man har lite syrligare tårta kan man köra lemon curd istället för nutellagrädde i mitten.

”Kan du ta kort på mig till bloggen eller!?” men det hade hon redan gjort, haha. Jag tar ju knappt bilder på mig själv. Är helt hopplös med det som ni vet. Har ju även gördel på mig fortfarande så det är inte superkul. Men resultatet blir bara finare för varje dag och vätskan i magen börjar lägga sig nu. Ni som har fått barn kan jämföra det jag känner nu med hur det kändes i magen efter att bebisen var ute. Den har varit helt degig och vätskefylld och känts.. tom? Jättekonstig känsla.

Kram på er och ha en jättefin dag! <3

Kommentarer

  1. Sara

    När ska du berätta mer om killen? Så många som frågar så mycket. Vi vet liksom typ inget och ni är ju redan sambos. Hur gick det till liksom? Hur länge har ni varit tillsammans och hur snabbt bestämde ni att bo ihop? Visste han om att du var känd bloggare? Såg att någon frågat om svartsjuka och ifall ni båda kommer från tidigare destruktiva relationer. Önskar dig all lycka!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag vet inte! Jag vill ändå hålla det för mig själv just nu <3 kommer säkert att skriva mer framöver. Försöker att vara personlig utan att vara för privat här inne om det. Kram <3 och tack fina du!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish