Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina, fina ni <3

Gud, vad jag har saknat att skriva här inne! Hur mår ni? Jag mår jättebra men har fortfarande lite ont och sådär såklart.. Tänker att jag skriver mer om det i ett eget inlägg lite senare idag.

Hela denna helg har bara bestått av vila, sova, äta och mys med min kille. Har inte gjort mycket vettigt över huvud taget men det är inte så konstigt heller då jag trots allt opererade mig i torsdags. Nu på torsdag får jag tillbaka barnen (om jag fortsätter att må så bra som jag gör just nu) så ska försöka vila mycket fram tills dess med. Saknar dom så mycket nu trots att det inte var så längesedan vi sågs! Men längre än vanligt då jag är så pass van vid att ha dom i princip hela tiden. Vi har ju aldrig kört varannan vecka utan har ju bytt dagar rätt ofta.. Vi kommer iallafall att köra varannan vecka nu i sommar istället för 2-2-3 så att både jag och F kan hitta på mer saker med våra små, få lite mer kvalitetstid osv. Blir lättare att planera små resor och liknande när man har mer dagar att röra sig på.

Idag ska jag jobba lite, vila, plocka lite hemma och hälsa på Jason och Jolie hos sin pappa. Och ikväll får jag besök av en av mina närmsta vänner och vi ska bara äta gott och babbla ikapp lite.

Har absolut inga bilder på mig själv från senaste dagarna då jag har gått runt oduschad, trött, kallsvettig och sliten men ni får dom senaste från min kamerarulle iallafall:

Fick skjuts hem från Stockholm och åt maxmat till middag. Hade en så mysig bilresa och inte särskilt ont alls.

När vi kom hem så fick jag döda allt vårt nykära ganska snabbt och be min kille åka och köpa detta åt mig, haha.. ;p Jag har ju som ni vet fixat min navel och sytt ihop magmusklerna där vilket innebär att jag inte kan skratta, hosta eller trycka på minsta lilla. Det har verkligen varit en utmaning då jag plötsligt insåg att jag använder mina magmuskler i precis aaaallt jag gör.

Annars har vi typ bara ätit hela helgen. Finns inte så jättemycket man kan hitta på med mig just nu då jag måste ta det så pass lugnt. Jag kan ju inte ens skratta nu så vi har fått ha det väldigt lugnt över huvud taget med precis allt vi har gjort.

Min kille köpte fläktar till sovrummet!

Och så köpte vi ac till kontoret med så att man kan vara på övervåningen och jobba, sova osv. Blir som en bastu i huset när det är 30 grader varmt ute.

Igår mådde jag helt okej så satt ute och solade medan min kille klippte gräset och sedan tog jag tag i lite tvätt.

Detta är ju inte det roligaste jag vet och det är säkert 10 strumpor som saknar par. Förstår inte ens hur det är möjligt att det blir så efter varje tvätt!?

Kikar in lite senare och ska försöka svara på era kommentarer då med. Vill bara säga att bloggen såklart kommer att bli som vanligt snart och att jag kommer att besvara varenda kommentar, vara mer aktiv osv. Men just nu ligger fokuset på att vila och bara återhämta mig så att jag kan återgå till mitt normala tillstånd så snabbt som möjligt. Har iallafall sett allt som ni har skrivit och är så tacksam för alla kloka tips, råd och tankar. Ni är bäst i världen.

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Stina

    Det var ju tur att han bara skulle köpa det åt dig, tyvärr måste min sambo stå ut med att ge mig skiten då jag verkligen inte klarar av sånt själv 🤣

    Hoppas allt är bra med dig efter op 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish