Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status just nu:

Inlägget innehåller reklam för Belissas och annonslänkar

– Med risk för att denna blir slutsåld överallt nu så är denna bar så himla god! Köpte den av en slump på ICA för att jag var hungrig och nu har jag ätit den flera gånger denna helg. Alltså mhm! Ni måste prova och tacka mig sen =)

– Tänk att jag har en sambo!? Det är så jäkla sjukt. Hela mitt liv vändes upp och ner när jag träffade min kille och nu är jag plötsligt dökär, älskar ihjäl mig, bor ihop och vill ha fler barn med en person. Det trodde jag ALDRIG precis innan han kom in i mitt liv. Känns så skumt att ha killkläder i garderoben och tvättkorgen igen, att ha någon att komma hem till, att någon kommer hem till mig osv. Men det känns så (ursäkta men) jävla rätt. Mår så himla bra med honom och av honom.

– Jag är så nervös inför min operation nu. På torsdag smäller det men redan under onsdagen åker jag ner till Stockholm. Har hämtat ut alla mina mediciner nu, köpt stödstrumpor och har dessutom dragit ner på snuset rejält. Har tyvärr inte lyckats sluta helt men vi får hoppas att det går bra ändå. Jag är egentligen inte speciellt orolig för narkosen eller operationen i sig utan enbart för det som kommer därefter. Men vi håller alla tummar och tår att det ska gå bra.

– Har just nu ett pågående samarbete med Belissas på instagram. Ni får 50% på kitet ni ser nedan med min kod GABRIELLA och ni kommer direkt till hemsidan HÄR. Är ni inte nöjda så får ni pengarna tillbaka!  

– När jag har tråkigt hemma i smärta nästa vecka så ska jag prova liten nya juicer. Är så uttråkad av mina två standard-juicer som jag alltid kör här hemma. Har sparat massor med inspiration och recept och jag lovar att dela med mig såklart. Har blivit en del juice här hemma i helgen med. Vet inte om det är inbillning men jag mår så bra av att dricka grönsaker varje dag, haha.

– Jag har knappt tänkt på det där med min träning.. Kommer få världens saknad efter gymmet nu när jag inte kommer att kunna träna på någon månad. Jag ska ju dessutom fixa min navel så då lär det kanske ta ännu lite längre tid innan jag kan komma tillbaka helt till nivån jag är på idag med vikter osv. Ni andra som har opererat era bröst – efter hur länge kunde ni börja träna igen? Tränade med Tove förra veckan och avslutade med goda godisar innan vi skiljdes åt för kvällen. Balans är det bästa! Vet inte hur många gånger jag har ätit smash under tiden som jag har gymmat heller =)

– Köpte dessa nedan till barnen att bada med innan helgen och dom är redan slut! Dom tyckte att det var sååå roligt med alla färger i vattnet och satt och pillade med dessa i typ en halvtimme, djupt koncentrerade. Så det är ett supertips om ni har barn där hemma. Finns på Apoteket. Går även att skölja bort färgen ur badkaret väldigt enkelt efteråt. Har haft problem med det tidigare när det kommer till barnens badkritor, badbomber osv. 

– Hade en hel jobbdag med Tove ute i solen förra veckan! Åt lunch, babblade, jobbade med var sin grej fast på samma ställe. Det var så mysigt! Fråga inte vad jag gör med solstolen men hade knappt några bilder på mig själv till detta inlägg så jag bjuder på den, haha.

– Mina barn börjar bli så stora! Tänk att Jolie fyller fyra år om ett halvår!? Börjar känna mer och mer att hon inte är en bebis och nu dom senaste veckorna så har jag faktiskt haft bebissug igen. Pirrar lite i mig när jag inser att min minsting kanske inte blir mitt sista barn trots allt. Har verkligen varit inställd på det som ni nog redan vet. Och Jason börjar skolan i höst förresten!? Fick papper om det förra veckan med viktiga datum osv. Helt sjukt att jag var 19 år när jag blev gravid med honom.. Tiden går fort!

– Har fått så mycket frågor om hur det går med min tandställning! Det går superbra och jag är så himla nöjd. Den syns inte, är superenkel att använda och jag har verkligen fått rakare tänder. Har typ 10-15 veckor kvar innan dom är helt ”perfekta” men det är roligt att det faktiskt fungerar och att det inte behöver ta över ens vardag så mycket som jag nog tror att räls hade gjort. Tar ut dom när jag ska äta, borsta tänderna osv och så byter jag skena varje vecka. Gör knappt ont att ha den heller! Drar lite samma vecka som man byter skenorna och sedan är det smärtfritt resten av tiden. Så glad att jag tog detta alternativ och att det blev en så liten grej att få det leendet jag vill ha.

– Lite nya skönhetsprodukter hemma hos mig ser ni här nedan. Är så nöjd med allt av vad jag har sett av det hittills. Så kan varmt tipsa om alla produkterna!

Exuviance C-vitamin: Har ju tidigare kört på den från Paulas Choice men eftersom att c-vitamin är en riktig färskvara så tror jag mer på dessa då man öppnar en kapsel om dagen och kletar ut i ansiktet. C-vitaminet jobbar ju grymt mot pigmenteringar och det har jag ju en del av. Finns HÄR.

Läppserum: Detta doftar så gott och man får så lena läppar. Älskar ju persika och vattenmelon på produkter och denna smakar ju det förstnämnda! Finns HÄR och är dessutom sjukt billigt.

Kérastase hårserum: Detta har jag läst såååå mycket gott om och det är alltså ett serum som man masserar in i hårbotten för att håret ska växa mer, bli tjockare osv. Finns HÄR.

Face mist: Denna doftar melon och är bara så fräsch att spruta på sig nu på sommaren. Jag sprayar den typ över hela kroppen, haha. Kostar 39:- också så kan inte bli bättre. Finns HÄR.

Puss och kram/G

Kommentarer

 1. E.. som i Elin

  åh, när cvitamin kapsalrna är slut, prova peter thomas roths potent c serum!! Det är dyrt men sviiinbra!! Man ser typ resultat direkt. Det är ganska ”starkt” men såå effektivt. Bra försluten flaska också 🙂

 2. Milla

  Det tog faktiskt ett bra tag innan jag började träna. Körde ben å rumpa sen försiktigt övergick till överkroppen som efter man fött barn. Började jobba igen efter 2 veckor men lyfte vääääldigt lite den första månaden. De som var jobbigast av allt var att sova på rygg å med den där jäkla bhn.. gud vilken befrielse de var när man fick skippa den å återgå till bygellösa bh-ar. Hade knappt ont efter, lite spänd men ganska bra smärttröskel. Lagt in 400 cc bakom muskeln 🥰

 3. Jessica

  Var beredd på att smärtan kan vara brutal. Jag kan uppriktigt säga att när jag gjorde mina, har jag aldrig nånsin varit med om något så smärtsamt. Långt värre än att föda barn. I två veckor låg jag i sängen utan att knappt kunna röra mig och mest grät. Hoppas det går smidigare för dig. Tänkte bara att det är bättre att vara beredd på stark smärta och bli överraskad om det inte blir så än tvärtom. I vilket fall ångrade jag mig aldrig, såå värt det. Lycka till!

 4. Sandra

  Hej! Jag tänkte mer att du ska typ skaffa cilaxoraldrp när du äter denna typ av smärtlindring. Själv så hostade jag av ett revben och fick utskrivet samma sorts tabl. Samtidigt skrev läkaren ut drp att förebygga mot förstoppning. Såklart individuellt hur din mage beter sig, men ett litet välment tips bara! Hoppas allt går bra!

  1. Delia

   Bra att tänka på förstoppningsrisk vid användning av opioider! förpackningen på bilden är dock ett kombopreparat med naloxon (antidot) för att samtidigt motverka förstoppning från oxykodonet 😊

 5. Emma

  Min syster har opererat brösten och hade inte ont alls länge efter. Hoppas det går bra och att du piggnar till snabbt efter ❤️ Glöm inte skriva samboavtal.

 6. Sara

  När ska du berätta mer om killen? Typ när träffades ni, hur lång tid tog det tills ni var tillsammans? När bestämde ni att bli sambo? (Han säljer sin lägenhet eller?). När vill ni ha barn? Så nyfiken på allt 🙂

 7. Frida

  Hej! I all välmening vill jag bara skriva att du kanske inte ska visa att du har oxikodon hemma då jag tror att det är ett väldigt ”populärt” och eftersökt läkemedel för dom som missbrukar.

  1. Malin

   Genuin fråga – menar du att hon skulle få inbrott för några kartor tabletter när det är mindre riskfyllt och bekvämare att beställa (olagligt) på nätet eller genom att köpa ”på gatan”? 🙂

  2. Emma

   Frida, Det som är vanligast nu bland ungdomar är att sniffa gas från hårspray och deodoranter. Så då kanske vi inte ska ha med det heller? =)
   Man kan tyvärr överdosera eller missbruka det mesta.
   Vi kan inte gömma våra liv för det.
   I all välmening, detta också.

   Mvh Emma, jobbar på behandlingshem.

 8. Jennifer

  Glömde skriva att jag var tillbaka på gymmet efter drygt en månad, men som sagt då körde jag väldigt väldigt lätt 🙂 och körde inte överkropp alls på kanske två månader till, sen började jag köra väldigt lätt. Kanske kunde börjar lite tidigare men ville ta det säkra före det osäkra, och som sagt se till att ärren blev fina!

 9. Jennifer

  Det tog faktiskt längre tid att återhämta mig än vad jag trodde gällande gymmet, efter jag gjorde min bröstoperation. Jag körde knappt överkropp på 6 månader, och då gick min operation bra och jag hade inga komplikationer. Jag körde endast lite lätt, och fokuserade på ben. Men det kan nog varit en kombo av att man var lite rädd också. Jag la implantaten bakom bröstmuskeln, vet ej hur du ska göra. Men hört att det också spelar roll. Sen ville jag inte träna för hårt heller för att ärren skulle bli fina, och dom syns knappt idag. Hoppas allt går bra för dig och lycka till 🙂

 10. Linn

  Jag har aldrig plastikopererat mig, men däremot har jag fött barn med snitt. Nu senast, med tredje barnet, började jag om att träna efter åtta veckor. Nu är minstingen ett halvår och jag har satt nya personbästa i både bänkpress och marklyft. Det behöver inte ta så lång tid att komma tillbaka. Viktigast är nog att man går varsamt fram och lyssnar på kroppen så att man inte skadar sig…

 11. Gabriella

  Du är värd all kärlek! Kul med operationen, jag gjorde själv en bröstoperation, efter amning. Tog ganska litet inplantat, så det blev naturliga, men ändå fasta. Har inte ångrat mig en enda gång. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler