Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej älskade, fina ni!

Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst. Kan inte må annat än bäst när jag får vakna bredvid den jag är kärast i världen i varje dag. Vill återigen tacka er för all er kärlek och det är så roligt när ni delar med er av era egna historier både här och på instagram. Ni är för fina! Idag ska jag fortsätta rensa ur min garderob så att min kille ska få plats. Igår började han flytta in lite smått på riktigt och det känns så overkligt men samtidigt så himla självklart. Det ska liksom inte vara på något annat sätt. Tänk att jag har en sambo, haha.. Hur gick det ens till!?

Hade myskväll igår och idag kommer jag att behöva lägga säkert två timmar på att hitta fjärrkontrollen till tvn då den har varit spårlöst försvunnen sedan igår morse. Hatar när den försvinner för den kan verkligen vara precis var som helst! Vet ni när jag såg den sist förresten? Barnen vaknade klockan 03:30 igår och trodde att det var morgon och jag reflekterade inte ens över något utan gick som vanligt upp och startade en film. Innan jag la mig i sängen igen så kikade jag på klockan och såg då att den var halv fyra. Då gick jag tillbaka, pausade filmen jag precis hade startat och bar dom till sängen igen.. Och så somnade vi alla om. Sedan dess har jag inte sett fjärrkontrollen! Den tiden på dygnet fungerar inte riktigt min hjärna som vanligt och jag kan med andra ord ha lagt den precis var som helst i hela huset. Hoppas att den kommer fram snart.

Annars har jag hunnit gråta och blöda lite nu på morgonen. Besökte nämligen en gammal vän till mig som jobbar med piercing och tatuering. Mitt smycke i näsan var ju supertunt så vi tog om hålet i samma hål och stoppade i ett smycke som inte kommer att kunna åka ut. Och nu ska jag sprita tre gånger om dagen och tejpa varje natt så kommer den där knölen som jag har haft precis vid hålet att försvinna. Känns så skönt att jag tog tag i det. Ska tillbaka till honom snart och pierca om naveln också.

Har runnit så mycket blod ur min näsa och så kom det tårar med. Men nu är det över och det var det värt. Jag har ju haft strul med just näspiercingen sedan dag ett då den har ramlat ut flera gånger om dagen vilket har gjort att den inte har fått läka ifred. Ska ta en lång dusch senare idag (känner mig som sju svåra år efter mina barndagar, haha) och sedan sprita ordentligt och sätta en tejp över.

Igår hade jag lovat barnen att vi skulle åka och köpa studsbollar efter förskolan. Jason bet nämligen sönder Jolies rosa studsboll vilket gjorde att det var allt annat än glada miner här hemma. Sagt och gjort så åkte vi till leksaksaffären.

Jag har väldigt svårt att säga nej till mina barn som ni ser ;p Nej, men dom var så värda en liten extra present var. Och så köpte vi en såpbubblepistol som många av våra vänner har och som barnen har tjatat om rätt länge nu.

Vet inte om det var smart eller inte att låta honom köpa denna dräkt för nu bor han i den sedan igår kväll. Han åkte till förskolan imorse som Super-Mario också och fick mycket glada rop när jag lämnade av honom, haha. Älskade, fina Jason.

Gårdagens lunch som jag åt i bilen, haha. Börjar bli standard nu men jag tycker att det är mysigt.

Och igår gjorde jag syrabehandling + microneedling igen hos fina Leila på Systra Mi. Köpte med mig produkter hem också då jag ska övergå helt till Exuviance hudvård nu när vi jobbar med min hy så aktivt. Har ju en del produkter från Exuviance sedan tidigare men nu blir det all in. Leila vet verkligen vad hon pratar om så har valt att lyssna på henne och använda produkterna som hon rekommenderar för mig. Undantagen jag har gjort är en rengöring från Elemis som jag använder innan min rengöring från Exuviance. Den tar bort sminket så bra så jag rengör med andra ord dubbelt med två olika produkter varje kväll.

Och detta ska jag som sagt försöka bli klar med idag. Ibland blir jag rädd för mig själv då jag verkligen kan bete mig som en galen samlare. Har så mycket kläder att jag nästan skäms över att visa er. Och här ser ni långt ifrån allt också.

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Anna

    Träffade min fästman 2006
    Vi blev tillsammans i februari, flyttade ihop i maj och förlovade oss i juni.. det var såå många av våra vänner och bekanta som sade att det ALDRIG skulle hålla mellan oss
    Tji fick dom alla för nu 15 år senare är vi lyckligare än någonsin och för fyra år sedan köpte vi vår underbara lägenhet
    Ja vi är fortfarande förlovade och jag vet inte ifall vi någonsin kommer gifta oss.. vi är lyckliga som vi är just nu.. vi behöver inte gifta oss för det 🙂
    Störst av allt är kärleken 🙂
    Jag är så glad för din skull att du hittat kärleken igen <3

  2. ANNA f

    Haha körde förbi dig precis när du satt och åt. Såg bara en konstig boll på en gaffel men det var alltså potatis 😀 //stalker

  3. Sara

    Jag träffade min make på midsommar för 4 år sedan då vi började jobba tillsammans. Jag levde redan i ett förhållande men känslor uppstod så fort vi möttes i personalrummet den dagen! 2 månader senare packade jag ner mitt och flyttade hem till honom, efter yttligare 2 månader var vi gravida, efter sex månader förlovade och efter 1 år gifte vi oss! Som du säger, är det rätt så är det lätt! Det var lite taskigt gjort mot mitt ex, men vad skulle jag ha gjort liksom, jag vart ju kär i honom och det planerade jag ju inte direkt😂

    Hur som helst, det jag vela säga som många andra, det kan gå SUPERFORT och bli helt perfekt! Hur många par dejtar inte i fler år, sen flyttar de ihop och gifter sig och så skiljer dom sig. Finns ingen garanti på att de håller längre för att man tar de sakta😄

  4. Madeleine S

    Men åh!! Önskar jag bodde nära dig , hade gärna betalat och fått köpa kläder av dig för du har så mycket snyggt!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish