Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Onsdag

Hej mina fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra men är så himla trött. Somnade 04 inatt och vaknade 07, haha.. Jag och min kille åt varma mackor och pratade =) Känns som att tiden inte räcker till för hur mycket jag vill vara med honom.

Har nu på morgonen hunnit laga en nagel, varit på ett möte med banken gällande bland annat amortering och mitt huslån + haft två telefonmöten. Nu ska jag snart göra snabb lunch, fixa mig och ordna en haul för Aim’n! Rabattkod kommer på fredag för er som väntar på den!

Igår var det kalasdags för vår lilla Minna! Och idag fyller hennes mamma och den bästa människan jag vet år. Min Tove! Så i helgen åker vi iväg för både jobb och nöje. Längtar så mycket!

Dagens frulle! Kokosyoghurt med banan, nektarin, mandelsmör, honung och granola.

Måste tipsa er om denna. Vet att många använder den gröna på sina läppar och denna gillar jag ännu lite mer då den ger färg. Smakar så gott med! Eller ja, den smakar kanske inte så mycket men luktar. Köpte på Apoteket för någon dag sedan. Tips, tips! Jag ska förresten tatuera mina läppar nu i höst och har faktiskt redan bokat in tid för det. Ska göra en naturlig färg och lite konturer hade jag tänkt. Min hudterapeut hade gjort det (och det är faktiskt hennes mamma som gör tatueringen) och det såg så himla, himla fint ut.

Blev sen träning igår och jag kan verkligen inte träna bra på kvällarna. Är så seg! Ska försöka få in morgonpass istället. Har så mycket mer kraft och energi då!

Köpte fina blommor på macken igår kväll =)

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish