Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Ett söndagsinlägg då =) Det var längesedan! Får kompensera lite för min kassa uppdatering nu dom senaste veckorna. Som ni vet så har jag ju varit (och är) kärast i världen och jag har verkligen försökt att unna mig det till 100%. Kommer ju inte att vara helt ledig i sommar eller så och då får jag väl ge mig själv lite ledighet när jag känner att jag behöver den extra mycket. Och det har jag verkligen gjort nu. Men allt är så bra och jag är så lycklig. Det är så annorlunda att bli kär på riktigt i vuxen ålder. Och jag har verkligen hittat min drömman när det kommer till både utseende och personlighet. Älskar varenda liten del av honom och att få det tillbaka varje dag är för mig bara overkligt och så himla fint. Allt känns bara så självklart och det är som att vi har varit med varandra i 10 år samtidigt som jag är sådär bubbligt nykär med alla världens fjärilar i magen.

Ska möta upp Tove nu med alla barn och träna och efter det blir det storhandling och en låååååång dusch. Ikväll ska vi grilla med Toves familj. Ska bli så himla mys.

Önskar er en fin dag. Ska försöka komma igång med uppdateringen som vanligt nu till veckan igen. Nu har vi ju ändå fått lite ”rutin” på livet på något konstigt sätt och jag kan försöka anpassa mina tider vid datorn lite bättre. Så jag har inte glömt er och det hoppas jag att ni förstår. Och jag hoppas att ni har haft en underbar helg med! Stor kram/G

Kommentarer

 1. Julia

  Alltså, det sjuka är att jag liksom blir sådär riktigt genuint glad över att du är så kär, precis som att du vore min kompis. 🙉🙈
  Tack för att du har skapat den känslan här! Det gör att man troligen aldrig kommer ledsna på att klicka in här 🙏

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Men gulle du <3 tack! Blir så himla glad. Så känner jag om er med och jag känner igen din mailadress från tidigare kommentarer. Tack för att du kikar in här. Stor kram!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler