Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stockholm

Hej fina <3

Hoppas att ni mår jättebra. Det gör jag!

Var barnfri igår och idag så åkte till Stockholm direkt vi fick grönt om att Jolie mådde bra. Hon kom tillbaka till förskolan redan natten efter att vi blev inlagda. Det som hände var att hon svimmade av och inte gick att få kontakt med. Och eftersom att hon är så pass nyopererad så kontaktade vi såklart vården. När vi väl kom in så såg hennes EKG lite annorlunda ut än vanligt så hon stannade som jag skrev i förra inlägget på sjukhuset med sin pappa över natten. Då hade hon EKG påkopplat hela tiden. Och på morgonen så sa dom att allt var okej och att vi kunde fortsätta leva vidare som vanligt. Vi har tid för hjärtkontroll redan nästa vecka så det känns skönt att få göra en ny, grundlig undersökning med ultraljud och allt som det innebär.

Är iallafall i Uppsala nu hos min fina Emilia och vi har jobbat, umgåtts, tatuerat oss och bara haft det bra. Börjar åka hemåt tidigt imorgon igen. Längtar hem så mycket till barnen, Tove och min kille. Gud, det känns så konstigt att jag är helt pirrigt och bubbligt kär men jag är verkligen det. Och känns så konstigt att skriva ”min kille” men det är ju faktiskt så nu. Och att vara ifrån varandra en enda natt känns som en natt för länge. Men det är mysigt att få sakna ihjäl varandra med. Båda vi har rätt händelserika liv och bara det tycker jag är perfekt. Och att få landa tillsammans hemma sen på kvällen är min höjdpunkt på dagen och en sådan trygghet bara. Är så lycklig. Lyckligast i världen kanske till och med.

Har iallafall barnen hela helgen och vi ska ha det så mysigt. Umgås med vänner, grilla med Toves familj på söndagskväll och bara njuta av att det äntligen är sommar.

Hoppas att ni har haft en fin dag. Stor kram/G

Gumman hade fixat god och sen middag till oss när jag äntligen kom fram.

Jag kör bil fokuserat trots selfies =) Släpper inte vägen med blicken, haha.

Så jäkla nöjd med @kevinalexandertattoo jobb som vanligt! Han gjorde denna på bara tre timmar. Så sjukt grym! Ska tillbaka om några veckor och göra klart hela armen och handen med. Är så gaaaalet nöjd! Längtat efter en sleeve så länge nu.

Avslutade dagen med god och sen middag på ett favoritställe och nu ligger vi i sängen med var sin dator. Så glad att jag har Emilia. En av mina vänner som jag har haft under kortast tid i mitt liv men som känns som familj. Hon är så självklar på något sätt. Det brukar ta ett tag för mig att ta ner mina murar för någon men när det går så fort så är det bara rätt. Älskar henne så.

Kommentarer

 1. Annika

  Hel missat detta , så skönt att hon mår bra . Och att DU mår bra , härligt att vara nykär ☺️
  Stora kramar

 2. Maria

  Hej fina du. Så skönt att Jolie mår bättre 🙏 Går hon heltid på förskolan nu? Det var väl tänkt från början att hon skulle vara ledig efter operationen över sommaren?
  Kram 💖

 3. Jennie

  Alltså wow vilken fin tatuering 😍 så mysigt att vara kär!!! skönt att Jolie mår bra. ❤️ Brukar inte kommentera så det var mkt längesen.. men läser din blogg 😊trevlig helg!

 4. Antonia

  Nyfiken fråga bara som du inte behöver svara på om du inte vill såklart, men är din kille involverad i barnen och hänger/sover med er när de är där? Eller är det mestadels att du och han umgås när du är utan barnen?
  Nyfiken för att jag själv har barn och är singel!
  Kram

 5. Linda P

  Så snygg tatuering! Jag vill också ha en sleeve men jag vet inte hur jag vill ha den, och jag vill att allt ska passa ihop och flyta in i varandra. Din va så fin ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler