Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Växthus

Lovade att visa er växthuset lite regelbundet och såhär ser det ut just nu =) Tycker att det är så roligt! Har ni planterat något nu inför sommaren?

Kommentarer

 1. Maria

  Så roligt för barnen att få plantera och att dom får vara med ända tills det blir grönsaker och frukt/bär. Jag har planerat romantica tomater med mina barn och paprika. Vi får se om det blir något i slutet på sommaren 😀
  Kram 💚

 2. Sophie

  Hej fina!! Är total nybörjare på allt som har med växter och odla grönsaker att göra, kan inte du göra ett inlägg med lite tips vart man kan börja? Kanske vilka växter som inte behöver SÅ mycket ”omvårdnad” osv! <3 kram!!

 3. Maria

  Du måste plantera dem i större krukor annars kommer de inte att växa. Är för tätt när de är så där stora 🙂

 4. Johanna

  Vad kul!
  Har planterat massor, men började i februari med tomater osv under växtbelysning (så man hinner få frukt också🤗).
  Har sått sallat, kryddor, hallon, jordgubbar (från förra året dock), grönkål/palmkål, tomater, morötter, potatis och sen en massa blommor och klätterväxter. Bor i lgh i Stockholms innerstad med en balkong på typ 11kvm så odlar så mycket jag får plats hehe.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler