Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Veckohandling

Vet att ni tycker att det är roligt att se vad jag handlar och det kan se ut ungefär såhär. Saker som jag alltid måste ha hemma nu för tiden är: 

– Citron (dricker en citron om dagen i form av citronvatten)

– Selleri, morot, gurkmeja, ingefära, äpple, apelsin (till mina juicer)

– Sötpotatis

– Lax

– Linser

– Ägg

– Majskakor

– Avokado

– Ris

– ”Snabbmat” till barnen när middagen ska gå fort (köttbullar, biffar, fiskpinnar osv)

– Hummus (min bästa sås)

– Kokosyoghurt

– Tonfisk

– Babyspenat

– Tacosås och tacoskrydda

Äter ju ganska tråkig och ”ren” mat nu för tiden men trivs så bra med det och mår bra av det. Så jag fortsätter så länge det känns bra =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting