Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Firande med mini-me

Förutom att fira mig med min bästis så firades jag hela helgen (kommer bilder) + firade mig själv med Jolie i måndags. Jason ville hellre gå till förskolan än att fika med mamma så det blev egentid med min stora, lilla tjej. Vi åt sushi, shoppade lite och åt bulle och chokladboll. Hon är så klok och fin min lilla tjej. Så stolt över att få vara hennes mamma och jag ÄLSKAR åldern som hon är i nu. Så mycket fina samtal och roliga stunder. Det vi har pratat mycket om nu på slutet är att hon är sugen på att ta hål i öronen på ”riktigt”. Hon vill ju väldigt gärna sätta fast sådana där låtsas-örhängen (klistermärken) på örsnibbarna. Hon tittar på mina örhängen och pratar om vänner som vi känner som har hål i öronen. Hon frågar om det gör ont och vi kollar på videos på youtube där man får se hur det går till. Hon landade iallafall i att hon vill vänta ett tag till då det såg ut att göra lite ont enligt henne. Hur har ni gjort med hål i öronen på era barn? Har ni låtit dom göra det eller har ni avvaktat? Jag kommer låta Jolie göra det om hon fortfarande vill när hon är runt förskoleklass-åldern men just nu känns det lite tidigt. Tror F är rätt enig med mig där men vi har bara pratat om det lite snabbt än så länge.

Vill iallafall stoppa tiden men ändå inte. Att bara kunna gå på stan med en liten version av mig själv, höra hennes tankar, dela på en smoothie och ha skrattanfall med henne.. Tack livet.

Kommentarer

 1. Sunny

  Min dotter önskade sig det i 4-års present. Hon är så förståndig och medveten att jag sa ok. Hon var så duktig och hon har alltid älskat att få ha hål i öronen. Jag var själv 4 år när jag tog hål. Idag är hon 7 år.

 2. Linda

  Åh skulle så gärna vilja veta vart din plånbok kommer ifrån du har lite suddigt på bilden . Sett den på din story med
  Så himla fin

 3. Annika

  Min dotter fick april-maj innan sommaren hon började förskoleklass. Skönt innan det ska badas i sjöar och hav på sommaren.

 4. Nina

  Jag kan bara referera till mig själv, mina barn har inte nämnt hål i öronen än. Men i alla fall jag fick ta hål i öronen när jag skulle fylla 10. Då hade jag tjatat på mamma i ett par år, haha. Världens bästa 10-års present tyckte jag. Blev så glad!

 5. Jessica

  Min tjej är fyra år och fick precis hål i öronen. Hon hade tjatat ett tag och kollat på mina och storasysters. Hon var helt medveten om att det kunde göra ont snabbt, men ville ändå. Skulle hon ha p gest sig när vi väl var där hade vi såklart bara gått därifrån men hon sa inte ett ljud vid första eller andra hålet 😅 men nu gör ju klokt i att vänta ett tag eftersom hon själv är tveksam. Supersöt är hon förresten 😍

 6. Emelie

  Jag tog hål på
  Min när hon var 3,5 hon ville det . Man kan köpa lite bedövnings salva och ha på innan plus att du vet dom
  Att dom ska ta båda hålen samtidigt . Det är
  Ingen fara min dotter reagerade inte ens

 7. T

  Jag fick mina när jag precis fyllt 6 år och min stora tjej som är 5,5 år har jag sagt att när hon känner sig redo själv är det ok för oss som föräldrar. Vår gräns gick vid 5 så nu är det fritt fram. Hon är så sugen men vågar inte och det är helt ok. Men det är så kul att se hennes nyfikenhet och spänning inför beslutet 🙂 Tycker att det borde vara förbjudet att göra hål i öronen på bebisar, barnet måste få lov att bestämma själv.

 8. Lena

  Mysigt ni haft det. I förra inlägget med den röda klänningen, är det brun-utan-sol eller solarium, du ser ut som om du varit utomlands.

 9. Elinn

  Har många som kommer in med sina bebisar och vill ta hål på dom hos mig, så jag har som regel att barnet måste vara så gammalt att dom själv kan säga att dom vill ta hål i öronen 🙂

 10. Johann

  Vi har sagt att när man blir 6 (eller början förskoleklass) då får man ta hål i öronen om man vill 🙂 det var tjat i kort period förut men nu är det som bortblåst haha, i mitt tycke får de gärna vänta lääänge 😛

 11. Elin

  Bästa Jolie! 😍 Att ta hål när hon börjar förskoleklass är nog en bra idé! Men vill hon tidigare och är pepp så är det ju bara att köra på! Och du? GRATTIS! I efterskott! 🎈 Önskemål från mig! Rabattkod på aimn! Snälla snälla! 🙏🏼😬❤️ Så mycket nytt och kan inte shoppa allt utan kod! 😶😉 Kram E

 12. Sabina Stende

  Min stora tjej började tjata när hon var runt 3 Hon fick ta hål i öronen när hon skulle fylla 5. Tog 6 veckor innan så hon kunde byts örhängen lagom till födelsedagen. Min lilla tjej fyller 5 år om 1 mån och vill absolut inte ha hål i öronen 🙂 så väldigt individuellt.

 13. Maria

  Fick ta hål i öronen när jag fyllde 6 år 🙂 känns som en rimlig ålder då man förstår att det gör onyxen kanske tycker det är värt det

 14. Mickan

  Min dotter tog hål i öronen när hon va 3 år gammal. Det va hennes mormor som gjorde det, hon är frisör och tar även hål i öronen. Ett tips är att smörja emla-salva på örsnibbarna en stund innan, det bedövar och det känns knappt när man tar hålen då.

 15. Jenny

  Åh så söt hon är!! ❤
  Jag fick mina hål i öronen när jag var fem år (skulle bli 6 år några månader senare),

 16. Sara

  Ett tips: Köp örhängen med clips till henne så slipper du köpa nya klisterörhängen hela tiden. Finns på bl.a. Glitter 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting