Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Fredag idag och ingen är gladare än jag. Nu börjar min födelsedagshelg och jag är så peppad. Idag ska Tove hjälpa mig med massor av jobb, imorgon har jag en heldag med en annan av mina bästa vänner som ska fira mig från morgon till kväll, söndagen är än så länge oplanerad och i början av nästa vecka åker jag iväg med Tove en sväng för att fira mig i två dagar. Inser att jag är en av väldigt få vuxna som bryr sig så mycket om sin födelsedag men för mig har det alltid varit en speciell dag och jag älskar ju att fira saker med, haha.

Nu ska jag slänga i min färginpackning som min frisör har blandat efter min hårfärg, duscha länge (har inte gjort det en enda gång dessa dagar som jag har haft barnen hemma), göra mig i ordning och möta upp Tovis. Mina nya tatueringar har typ läkt färdigt nu vilket känns så skönt. Fyllde även i den lilla vid handleden sist då den hade bleknat så mycket. Och den tionde åker jag till Stockholm och ska göra min arm. Har ju längtat efter det så länge och det kommer att bli så fint. Kommer att bli en väldigt ”tjejig” och luftig sleeve. Kommer med andra ord ha rätt mycket hud synlig på armen och handen med. Har en så tydlig bild i mitt huvud och är så himla peppad. Nu kom jag på att jag inte ens har visat er min andra arm trots att det var två veckor sedan jag gjorde den nu, haha. Lägger upp bild på den idag!

Och ja, vi hörs såklart under dagen. Önskar er en fin fredag. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish