Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

VAB dag två

Hej finisar.

Blir dålig update idag igen på grund av att jag är hemma med barnen. Men imorgon åker dom till pappan tidigt så vi hörs lite mer då.

Våra plantor har vuxit på sig massor på bara en dag. Barnen följer detta med spänning. Jag med, hehe.

Vi åt frukost i solen, läste böcker, spelade UNO och la pussel.

Och nu lerar barnen, jag solar ute en liten stund (man får ju passa på när dom sysselsätter sig själva) och snart ska vi äta.

Blir köttisbullar till lunch idag. Dessa är gjorda på ärtprotein och smakar typ som dom med kött. Kommer från Peas of Heaven. Tips, tips.

Kram/G

Kommentarer

 1. BMP

  Det finns speciella spikar för blommor som du sätter på väggen. Gröna plast med liten spik sen är det som ett lock som du sätter på den andra delen. Du lägger blomm stjälken emellan Innan man sätter på locket.

 2. Louise

  Hej!
  Du kanske har berättat det förut men hur får du din gullranka att klättra längs väggen sådär? Sätter du upp den i något? Så himla fint!

 3. Mia

  Hej undrar varför du valt bort kött? Tycker du inte om det eller är det för hälsan? Vi äter ungefär kött två gånger i veckan. Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler