Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Update

Kikar in en snabbis och säger hej!

Guuud vad dagen har gått fort. Fick världens ryck idag och började rensa ur ALLT här hemma. Köpt nya förvaringslådor till Jasons pennor, slängt ut massor av barnens leksaker och gamla kläder, rensat ur inredning som jag inte vill ha längre.. Plötsligt vad klockan 13 och jag hade fortfarande bara underkläder på mig så fick klä på mig i världens stress, sätta upp mitt hår som stod åt alla håll och dra iväg till tandläkaren för Jasons kontroll. Nu har vi köpt sushi och glass enligt barnens önskemål och resten av dagen ska jag spendera åt att gosa med mina små + fortsätta rensningen här hemma. Vi får besök lite senare också. Älskar produktiva dagar, haha.

Kokosyoghurt med mandelsmör, honung och granola fick bli dagens frulle.

Spelade UNO med Jason och vann varje gång. Han blev så arg på mig. Han är typ en lika dålig förlorare som jag, hehe.

Hur gullig är inte denna låda som jag fick i ett bud för ett tag sedan. Den hade massor med frukt och dricka i sig då men jag hade inte hjärta att slänga den när den blev tom. Tyckte det var fint att mitt namn stod på den, haha. Så la i mina böcker som jag läser just nu.

Och på tal om bud! Jag hämtar ju knappt ut eller tar emot pressutskick längre. Minns att jag tyckte det var så häftigt när jag var ny som influenser att få paket var och varannan dag med precis allt man kan tänka sig. Men nu ser jag ingen tjusning alls i det längre. Kanske låter bortskämd men orkar inte hämta ut och ta emot saker som jag varken vill ha eller behöver egentligen. Detta från LUSH tog jag dock emot då barnen älskar badbomberna! Doftar såå gott och är mina favoriter med.

Måste ta tag i min växt som i vanlig ordning har spårat ut i hur mycket den växer. Kan inte förstå att den på sommaren får typ tre nya blad per dag.

Jag och Jolie i väntan på Super-Mario i tandläkarstolen. Kolla mitt hår ;p

Jason var så duktig och fick röntga tänderna, visa alla fyra tänder som han hade tappat + sin lösa tand. Nästa besök blir om cirka 1,5 år. Han har inga hål i tänderna vilket känns skönt. Varken jag eller F har någonsin haft hål i en tand så förhoppningsvis har han fått ärva det.

Nu blir det mat!

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. D

    Hej fina Gabi. Har du löshår eller är ditt naturliga hår så tjockt? Du har jättefint hår i vilket fall som helst 😊 Kram från mig ♥️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish