Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår hur bra som helst men är död efter en helg med barnen. Har dessutom haft så otroligt trotsiga barn i helgen så jag har knappt vetat var jag ska ta vägen. Oftast håller vi oss sams men i perioder så är det liksom bara bråk och trots och bråk och trots. Tappar tålamodet totalt till slut! Har ju världens bästa pappa till barnen iallafall och han har peppat mig så mycket i helgen. Vet att barn är barn och att det hör till.. Men ni som har barn vet nog hur det är när dom är extra bråkiga och när liksom ingenting fungerar för att dom ska lyssna. Som sagt så är det oftast inte alls så men i perioder så är dom bara omöjliga och speciellt när dom tillsammans gaddar ihop sig och testar varenda liten gräns som finns. Kan hamna i tårar till slut för att jag bara blir så arg och trött och känner mig maktlös. Känslan när man har hotat, mutat, blivit jättearg, varit pedagogisk, försökt mötas i mitten osv osv osv. När INGET fungerar. En sådan helg har det iallafall varit. F var iallafall jättefin och tog dom någon timme både under lördagen och söndagen. Fick träna i lugn och ro och hämta andan för en stund. Det känns så fint att vi kan hjälpa varandra när det behövs och att jag alltid kan bolla känslor och tankar kring barnen och allt som har med dom att göra med honom. Det är ju trots allt hans barn också så är det någon som känner dom bra förutom deras mamma (alltså jag, haha) så är det ju han.

Innan vi går vidare i detta inlägg så måste jag berätta en sak. Senaste veckorna så har Jason blivit ”pappa” till detta djur från Maileg som han har haft sedan han var typ två år. Han klär på den varje morgon, ger den mat, byter blöja på den och tar verkligen hand om den som att den vore en bebis. Den ska vara med precis överallt och har även bälte på sig om den åker bil. Han är verkligen en så himla fin ”pappa” redan nu vid sex års ålder ;p Är övertygad om att han kommer att bli det även i framtiden om han väljer att skaffa barn på riktigt någon dag. Iallafall.. Detta tar ju upp en stor del av livet nu då den som sagt är prioriterad väldigt högt och ska serveras lunch, mellis, middag, nattas osv.

I helgen fyllde denna dinosaurie år och Jason sa att vi måste fira den med tårta och presenter. Tårtan orkade jag verkligen inte med men vi åkte och köpte glass och dessa två presenter ovanför till den. Och så sjöng vi ”ja må han leva” såklart.

Barnen gjorde grattiskort åt sin vän!

Och ja.. Som ni ser så är den väldigt väl omhändertagen och har även en egen säng som den sover i på nätterna. Jolies kista är alltså sängen, haha. Tycker det är så roligt och gulligt och det är som sagt så otroligt fint att se hur omhändertagande min lilla kille är. Han har ju själv världens bästa pappa så det vore ju i och för sig konstigt om han själv hade blivit annorlunda.

Fredagen spenderade vi till stor del hos Toves familj. Blev bjudna på lunch och fika, barnen lekte och vi myste.

Mamman har i vanlig ordning druckit juice med morot, ingefära, gurkmeja och apelsin.

Blir ändå ett glas om dagen. Så bra sätt att få i sig nyttigheter utan att det behöver ta tid. Har verkligen fått in det på rutin nu efter ett par veckor och jag mår väldigt bra av det. Och så blir jag brun också på köpet, haha. Eller ja, orange kanske men det ser fint ut måste jag säga. Får jättemycket komplimanger för att jag är så solbränd hela tiden och det är bara morötterna jag har att tacka för det. Ser tillbaka på förra sommaren och var dock rätt brun då med men kommer lätt att toppa det i år. Sol + morötter… Ja, ni lär ju märka. Haha, jag ser så liten ut på bilderna. Men var ju trots allt bara 24 och 25 när dom togs =)

Haha, aja tillbaka till verkligheten och nutiden då:

När vi ändå pratar barnens leksaker så måste jag visa dessa två virkade djur. Det är privatpersoner som virkar djuren åt svårt sjuka barn och så skickas dom till sjukhusen. Katten fick hon i Göteborg och musen här i Umeå. Katten heter ”Miss Morris” (den var redan döpt när hon fick den) och Jolie säger alltid ”Smiss Smojjis”. Det är så gulligt, haha.

Köpt godis har vi gjort i helgen! Mamman behövde choklaaaaaad och barnen klagade såklart inte. Tryckte hela kakan här ovanför + Hemmakvälls chokladdoppade kakbitar som är min absoluta favorit annars. Köper alltid en påse med bara dom.

Har haft en av mina bästa vänner här på lördagsmys! Och vi gjorde det som vi kan bäst vilket är att äta, haha.

Barnen slet ut precis varenda millimeter av sitt pysselskåp så då kände jag att det var dags att städa ur det. Slängde två ICA-påsar med grejer och lyckades få till liiiite ordning iallafall. Vet att det fortfarande ser lite stökigt ut på bilden men då ska ni se hur det såg ut innan, haha. Det var riktigt illa.

Storhandlat har vi också gjort och jag hittade dessa! Tror det är japanska päron och jag ÄLSKAR dom. Har varit besatt av dom förut och minns att jag jagade dom i typ alla mataffärer en period då jag var så sugen. Dom är så krispiga och hårda men ändå söta och mjuka och så knastrar dom väldigt tillfredsställande när man tuggar på dom, hehe. Blir helt besatt. Köpte jättemånga nu så kommer äta ihjäl mig här hemma!

Barnen och jag har skrattat så mycket åt denna låt, haha. Låter som att dom sjunger ”köra bil” genom i princip hela låten så det blir väldigt mycket skrattattacker för mina små ;p Men lite kul ska man väl ha.

Helgen har bjudit på lite sol! Så härligt att bara kunna gå ut på baksidan då. Älskar, älskar, älskar huslivet! Och kolla vad fin altanen blev efter att jag skurade den med vit golvsåpa.

Eftersom att barnen har varit så krävande i helgen så har all mat fått göra sig själv i ugnen. Älskar ugnsmat för den lagar ju sig själv. Finns inget enklare.

Blev pizza med =)

Även söndagen spenderades med bästa vännerna utomhus i solen. Hade jag inte haft Tove och hennes sambo + F i helgen så hade jag nog varit totalt död. Har drömt om att tvätta håret hela helgen men när jag väl har satt mig ner i soffan så har det liksom varit kört. Jag kommer inte upp igen efter en bråkig dag med barnen.

Dom enda bilderna jag har på mig själv från helgen är dessa men det är lika bra för har varit som en vandrande vålnad och knappt hunnit titta mig i spegeln. Jason skulle hålla i min mobil medan jag packade in växterna och så tog han massor med bilder på mig och omgivningen under tiden. När jag tog tillbaka telefonen så hade han tagit typ 200 bilder på olika människor, bilar osv. Haha. Kanske ska anställa honom i mitt bolag ändå. Han har ju fotat med porträttläge och allt.. Proffsigt =) Sen sa han faktiskt något fint till mig också mellan alla våra bråk i helgen. ”Mamma, du är så vacker och fin och när jag blir stor ska jag måla en tavla på dig för jag är så glad att du är min mamma. Tack för att du komde till mig mamma”. Det där sista är så gulligt för att jag säger alltid så till barnen när jag nattar dom. ”Mamma älskar er och tack för att ni kom till just mig”. Älskar min lilla kille så mycket.

Han skulle bestämt styra vagnen inne på Plantagen med. Höll på att få en hjärtattack var tredje sekund då han krockade i typ allt och alla.. Ska visa er växterna lite närmre och hur dom blev här hemma om en stund.

Nuuuu ska mamma duscha (har inte gjort det på typ fyra dagar) och så väntar hjärtkontroll lite senare idag för Jolie. Har annars lite jobb att fixa och ikväll ska jag dricka vin och ha en total myskväll med fint sällskap. Bra måndag ändå. Önskar er en underbar dag! Puss och kram/G

Kommentarer

  1. E

    Tack för din ärlighet om helgens konflikter med barnen. Tror vi är många som kan känna igen oss😄 Mvh en annan mamma

  2. Denise

    Alltså varje gång jag ser pizzan med ananas och oliver blir jag full i skratt och helt varm. Min dotter, som är i Jolies ålder, äter bara sån pizza och jag har aldrig stött på någon annan förutom ni som gör detsamma. Personligen gillar jag den med! 😍

    Tack för en fin och varm blogg också. Kan passa på att nämna att du var ett stöd för mig i att våga bryta upp med min dotters pappa. Under tiden du skrev massa inlägg om er separation var jag fortfarande i förnekelse och klarade inte av att läsa de. Men i vintras när jag tog steget gick jag tillbaka i ditt arkiv och läste dina inlägg om er separation. Tack för att du delade med dig, jag blev väldigt stärkt av det! Ta hand om dig och er och stort grattis till Jolies lyckade hjärtoperation. Följde din blogg med tårar i ögonen varje dag den veckan, och bara jag skriver det nu blir jag helt skör och gråtmild. Så lycklig för er skull! Stor kram ❤️💕🌸

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Haha men åååh gullis 🙂 <3 Så god!! Tack för så himla fina ord och vad glad jag blir av att läsa det. HEJA DIG!! Du är en riktig superkvinna. Största kramen <3 <3 och tack för en så varm kommentar, betyder så mycket <3

  3. Maria J🌸

    Hej Gabriella! 🙂 Jag har följt dig sedan du var gravid och jag älskar att läsa din blogg!😍😍😍 Skulle inte du kunna göra en sminkrutin för när du sminkar dig lite mer? Hade vart så kul att se och få lite inspiration hur du gör❤️vilka produkter finns i ”dagens smink”?

  4. Sandra

    Så himla fint och gulligt sagt av din lilla kille!
    Men så har han ju underbara föräldrar också❤️
    Kram till er!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish