Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Två

1. Alltså jag kommer att få ångra att jag skrev det här nu (för det slår ju aldrig fel att något blir dåligt när man berättar hur bra det är, haha) men jag har SÅ fin hy nu. Har bara lite concealer i ansiktet nu och sedan några dagar tillbaka. Har inte en enda finne och är så glowig i huden. Fick till och med komplimanger för den nu när jag var i Stockholm. Har helt sjukt glow och jag tror att det är för att jag verkligen har börjat följa en så bra hudvårdsrutin, gått på behandlingar regelbundet och äter bra mat. Är så glad över det! Och jag måste visa denna nedan som på bara två veckor har gjort alla pigmenteringar osv så mycket bättre. Såg detta serum hos Vanessa Valderrama på instagram och var tvungen att prova. Har dock inte vågat skriva så mycket om det då jag ville se effekten men wow säger jag bara. Vissa produkter ger effekt så snabbt och detta är en sådan. Sedan kör jag ju c-vitamin, retinol och ett superåterfuktande serum från Exuviance med i min rutin. Toner, dagkräm och nattkräm med. Något jag har märkt är att om jag använder ett mer aktivt serum som exempelvis retinol så gör det guld för min hy att köra ett återfuktande serum efteråt och sedan fuktkräm ovanpå det. Älskar! Och nu har alla mina fräknar börjat komma fram igen med och jag har ju faktiskt med åren börjat gilla dom. Får helt sjukt mycket fräknar över näsan på sommaren men det ser så fint ut till allt glow som jag har nu. Nej, jag är så himla nöjd med min hy just nu. Hoppas jag slipper äta upp att jag skrev det här nu och att jag får ha såhär hela sommaren.

2. Jag vet att jag är en ”töntig” vuxen som bryr mig så mycket om min födelsedag men det har jag alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Jag och Tove har ju lite som tradition att gå ut och äta + dricka drinkar när någon av oss fyller år och i år blir nog inget undantag. Köpte denna klänning och även den säger jag WOW till. Alltså ni ska få se den på kroppen sen när det är dags för dagen med stort D. Alla kurvor framhävs så jäkla fint och urringningen är perfektion. Får se om jag kör klackar eller höga, vita sneakers till men jag älskar den! Och man kan ju både klä upp den och klä ner den beroende på vad man ska göra. Snart är det iallafall dags för Gabjoss 26 (älskar att jag har tagit mitt skvallerbloggsnamn till mig efter alla dessa år av omskrivningar ;)) och jag är såååå peppad. Ett år äldre och ett år klokare =)

Kommentarer

 1. Anonym

  Har du tränat din rumpa så eller putar du ut den? Jag bara undrar för vill träna min men vet inte vilka övningar jag ska göra för att få liknande som din. Eller är det byxorna som trycker upp dina när dem åker så långt in i rumpan? 🤷🏼‍♀️

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Jag har tränat den! Har ju tränat i typ två år nu 🙂 tunga vikter och mycket mat. Men klart jag putar och poserar på bild med. Men den är ju där oavsett pose såklart också ;p kram <3

 2. Sandra

  Men vilken snygg klänning! 😍
  Vart är den ifrån? Rött är min favoritfärg, så är bara tvungen att fråga 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish