Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej onsdag och god morgon på er!

Idag ska jag jobba, träna, skriva på dom slutgiltiga papperna gällande min nya bil. Är barnfri nu ett tag framöver så ska bara försöka göra som alltid när jag är det och ta hand om mig själv lite extra. Jag börjar verkligen hitta rutiner som får mig att må bra och jag har blivit så duktig på att stressa ner sedan vi kom hem från Göteborg och Jolies hjärtoperation. Hoppas att det får hålla i sig nu för jag känner mig så lugn och välmående just nu. Och det är en ovärderlig känsla.

Måste förresten visa er min nya tatuering och såhär såg det ut när jag tatuerade mig. Gjorde också en liten text på andra armen som jag ska visa senare. Har knappt hunnit fota ordentligt då jag har haft barnen. Var iallafall hos @kevinalexandertattoo som är så otroligt duktig. Det är han som ska göra hela min arm och ner mot handen nu i juni också. Gud, så skabbigt mitt hår ser ut på bilden men det var jättestarkt ljus i studion och jag hade som sagt tränat innan. Lovar att det inte ser ut sådär i verkligheten. Då hade jag aldrig haft det så =)

Precis innan vi tatuerade oss (jag var inte den enda som skaffade en ny tatuering) så körde vi ett svettigt pass på gymmet. Hann inte ens duscha mellan passet och tatueringstiden så vi ursäktade oss tusen gånger för att vi var så ofräscha, haha.

Blev tunga hip trusts. Det ska jag göra idag med! Är så taggad.

Något annat som hände tidigare på dagen var att vi hittade denna bebis. Vi ringde runt överallt när det kommer till djurambulans osv men ingen kunde hjälpa eller hämta. Och det såg ut som att denna mini skulle dö precis när som helst. Var så himla hemskt att se. Det var så himla hemskt verkligen. Till slut fick vi tag i en man som jobbade med sjuka och skadade djur och han guidade oss till vad vi kunde göra.

Åkte och köpte mat och hö och fick tag i min väns kollega som har en sambo som har stenkoll på hur man ska ta hand om djur i sådana här situationer. Vi trodde inte att den lilla bebisen skulle klara sig under bilfärden dit men vi hann fram i tid och han (ja, det var en pojke, haha) fick i sig mat till slut och började sedan må bättre efter några timmar. Vi har fått så mycket uppdateringar och det är så kul att se. Min kompis Emilia ba ”och tänk att du sa att vi borde döda den så att den slipper lida det första du sa!?”. Gud vad jag fick skämmas för att jag sa så nu när jag vet hur bra han mår såhär i efterhand. Men han kunde knappt röra sig och var så skakig och dålig. Hade ni varit där så hade ni nog förstått varför det var min första tanke. Men slutet gott, allting gott. Vi ringde runt och kämpade med detta i typ tre timmar.

Har druckit en del energidryck denna helg, haha. Och jag som inte borde dricka så mycket koffein.. Men det är ju så gott!

Bodde på fina NOFO! Älskar detta hotell och rummen är så jäkla coola. Alla är dessutom olika med helt olika stilar! Har ju bott där tidigare med och då såg rummet (eller ja, sviten) ut såhär:

Så alla rum är verkligen sååå olika! Tycker det är så kul! Förresten, deras morotskaka är galen. Har aldrig ätit godare!

Har ätit sushi! =)

Och min fina Emilia bjöd på god frukost dagen efter jag hade kommit fram.

Köpte en ny jacka! Härmar Tove till 110% då hon kom hem med denna sist hon var i Stockholm för några helger sedan. Tänkte beställa på hemsidan men väntade tills jag kom dit jag med istället. Är så himla nöjd med den! Alltid velat ha en kortare jacka men aldrig hittat den perfekta. Och denna är verkligen helt perfekt i mina ögon. Svart, superkort, enkel och lagom varm för våren.

Jag har för övrigt börjat kollat på Desperate Housewives igen och jag minns att jag såg det när jag var gravid med Jason. Över sex år sedan med andra ord. Minns också att jag tvingade F att se det med mig, haha. Har typ aldrig kunnat se en serie men där händer det ju saker var femte sekund och alla blir mördade, är otrogna, blir kära, bråkar, skiljer sig, gifter sig, är otrogna igen osv osv osv osv. Så då lyckas jag ändå hålla mig fokuserad. Kollar typ varje kväll innan jag ska sova nu dom dagarna jag inte läser i mina böcker. Har som sagt hittat så mycket rutiner som får mig att må bra och jag har verkligen börjat försöka lägga bort datorn och mobilen innan läggdags för att varva ner lite. Förut kunde jag sitta och plugga eller jobba fram till 01 men nu stänger jag ner allt och försöker koppla bort. Det gör så gott för mig.

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Elin

    Oh! Vart kommer jackan ifrån? 🌟 Tightsen! 😍😍 Ska man våga sig på ett par vita kanske? Funkar bra på gymmet när man svettas röven av sig? (bokstavligt talat) 😂

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Haha nej givetvis inte ;p men har man en blogg av min storlek så vill folk gärna kommentera om sådana saker och då kan man lika gärna förtydliga från start. Så jag jobbar lite i förebyggande syfte när jag skriver sådant!:) kram

  2. Nina

    Men hur fint att ni räddade kaninbebisen, mitt hjärta smälter❤️🙌🙌Vi behöver mer sånt i den här världen🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish