Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Livet

Livet just nu hörrni. Sitter ute i solen och fixar med mina kvitton och fakturor. Är som vanligt två veckor sen med det men bättre sent än aldrig. Är så stökigt i hela huset men bestämde mig för att det är okej att låta det vänta ett tag. Något som jag har märkt som hjälper mig att stressa ner över saker är att tänka ”hur lång tid tar det för mig att göra det här?”. Och även om jag skulle storstäda hela huset så skulle det ta mig max två timmar. Nu ska jag inte ens göra det vilket betyder att det kommer att vara rent inom 45 minuter när jag väl tar tag i det som måste göras. Så jag kopplar bort det, ordnar mina kvitton och fakturor och sedan ska jag läsa lite bok i solen. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag har saknat att bara ligga ute i värmen. Har under vintern känt säkert 392202 gånger att jag bara vill sälja mitt hus och bo i lägenhet men dessa månader som det är varmt så känner jag tvärtom att det är värt det alla dagar i veckan. Bara känslan av att kunna sitta i underkläder på min altan och i mina utemöbler just nu ger mig typ rysningar av välbehag. Och att barnen kommer att kunna springa in och ut hela sommaren gör mig så glad och pirrig.

Drog ut alla utekuddar ur förrådet nu så ska rensa igenom det nu i veckan och försöka få lite ordning där inne. Jag har ju ett förråd under trappen där jag trycker in ALLT man kan tänka sig och så rensar jag ur det två gånger per år, haha.. Har ju för övrigt så mycket att ta tag i utvändigt när det kommer till tomten också men jag ska blunda för det ett tag till och försöka njuta lite också. Har varit så dålig på det under alla år och haft så mycket projekt konstant. Och i år vill jag inte känna så. Jag vill bara vara och jag vill bara njuta. Livet är för kort för allt annat. Men lite ska väl hinnas med i år också. Kan skriva ett eget inlägg om det längre fram.

Imorse skrev jag på papper för min nya bil. Sa till Andreas som är min säljare att jag har gruvat mig så mycket för att lämna ifrån mig min ”gamla” bil och att jag nog kommer att vara ledsen då men vi konstaterade att jag nog bara kommer att vara ledsen dom få stegen som jag tar från parkeringen och in till honom och den nya bilen, haha. Gud, vad jag längtar nu! Det här året har verkligen inte varit mitt år men från och med nu och framåt så ska jag verkligen få det att bli det. Tove peppade mig så mycket för några timmar sedan när vi pratade i telefon och hon säger alltid två saker som fastnar så hårt i mig och det är 1. Tänk dig att ditt liv är som en scen på en teater och det är bara du som väljer vad som ska visas där 2. Du kan styra dina tankar precis som du vill för att få exakt det livet som du vill ha. Och det är så himla sant. Man har verkligen sin egna lycka i sina egna händer och man kan göra precis vad som helst med sitt liv. Och bara den tanken ger mig så mycket pirr och pepp till att nå precis alla mina mål och drömmar. Både när det kommer till mig själv och min egna utveckling + med materiella saker. Det sistnämnda är inte allt för viktigt men det är ändå något som jag tycker är väldigt roligt och som alltid motiverar mig lite extra.

Sitter och skriver på min att göra-lista just nu. Har ju typ 25 olika listor igång på olika saker hela tiden men måste ha en ”att fixa”-lista nu också =) När jag gör det så blir jag så mindre stressad över alla måsten och kan vara mer i stunden. Och blir lättare att avsätta tid när det går och känns bra också på det sättet.

Ska såklart inte städa bakom micron men har ett ställe i köket där jag lägger typ alla saker som inte riktigt har någon plats, alla fakturor och annat smått så det måste jag verkligen styra upp snart, haha. Och jag hade ju redan beställt ett nytt utebord men fick sms om att det hade blivit slutsålt. Får försöka hitta ett nytt så fort som möjligt! På tal om carport så kommer jag inte att skissa upp den själv heller som ni kanske förstår. Men kan lika gärna skriva det då jag annars säkert hade fått den frågan. Men jag ska ha en carport på ”baksidan” av huset så att gräsmattan får vara lika stor som den är idag. Och så ska jag ha den rätt lång med ett stort förråd bakom. Kommer att bli superbra.

Kram på er/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting