Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina och god morgon!

Hur mår ni? Jag mår bra men är trött. Idag ska jag filma samarbete med Aim’n (rabattkod kommer den 13e), fixa bokföring och ta ikapp lite annat. Ska umgås med Jolie en del av dagen med.

Här nedan kommer lite bilder från igår kväll. Myste med Tove och barnen, byggde lego, lekte med play doh, stressade fram lite middag, fick iväg dom stora barnen till träningen och tog oss efter det till gymmet där dom fick leka av sig ännu lite till innan läggdags. Barnen somnade 21, jag storstädade övervåningen (Tove var så gullig och stökade bort precis allt på nedervåningen + dammsög) och gjorde sedan sen middag till mig själv.

 

 

Har nya ljus som jag älskar. Så fin inredningsdetalj och jag har ju bruna kuddar i soffan på övervåningen i samma nyans. Går ihop så fint. Små detaljer gör ju verkligen helheten som jag brukar säga. Och toppen som jag hade igår kommer från ZARA. Köpte den i Stockholm!

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. W

    Hej! Du har verkligen fått mig att älska aim’n och när jag var hos min pojkvän i Göteborg såg jag att dom har en butik i Nordstan. Du kan ju tänka dig hur mycket jag kommer hänga där när jag flyttar dit! Tänkte bara tipsa om det (om du inte redan vet), hade ingen aning om att dom har fysiska butiker. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish