Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

18:27

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra! Jag mår bra. Har haft båda barnen hemma hela dagen och fått sjukt mycket gjort iallafall. Så skönt! Ville återigen tacka för alla era kloka kommentarer på inlägget om att våga se ut som man vill osv och jag har fortfarande inte hunnit gå igenom mer än hälften. Ska godkänna och svara er ikväll eller imorgon! Vet ni vad jag alltid har älskat med min blogg och som jag vet att många av er tycker med? Att ni kan argumentera om saker utan att vara respektlösa och taskiga mot varandra. Att man kan tycka olika och ha åsikter om saker utan att skriva på ett elakt sätt. Och det känns så bra att vi har den stämningen här inne och i princip alltid har haft under dessa fem år som jag har drivit denna blogg.

Det är kul att läsa vad ni skriver iallafall och jag ska som sagt gå igenom allt sen och svara er personligen med såklart.

Idag filmade jag samarbete för mitt favoritföretag när det kommer till träningskläder =) ÄLSKAR dessa tights ovanför. Har nog aldrig sett en finare färg på tights.

Har även fått lite annat jobb gjort. Är så kul att jobba med företag som har så bra produkter! Ett genuint tips är dessa ”nutchup” som är så sjukt goda och så mycket bättre än nötsmör som är hårt. Jag äter ju mandelsmör hela tiden och dessa är ju sååå smidiga att använda.

Har jag inte coolaste ungen så säg!? Haha =) Sa till F idag att jag är så jäkla stolt över Jason. Över allt han är och har blivit.  Han är så ödmjuk, snäll och omtänksam men ändå busig och vågar testa gränser. Han gör mig verkligen gråhårig i förtid och samtidigt så är han bara världens finaste. Tänk att han börjar skolan i höst. Känns så himla sjukt. Var inte jag nyss 19 år och gravid med honom i magen? ”Mamma, jag har ett erkännande.. När vi skulle cykla till lekparken bredvid så busplingade vi på hos andra människor och sprang iväg sedan”. Alltså.. Unge! Jag har varit så tydlig med honom att han alltid ska berätta ALLT han gör för mig oavsett om det är bra eller dåligt och det gör han verkligen. Vi har så himla nära relation och det känns så himla fint. Hoppas det får hålla i sig även i tonåren då jag verkligen vill kunna hjälpa mina barn oavsett om dom har gjort något dumt eller inte. För om jag inte vet så kan jag inte hjälpa. Och det vill jag alltid kunna göra.

Dagens frullis. Jag kör fortfarande med min älskade sellerijuice men är så less på smaken nu så hoppar över den några dagar i veckan. Barnen ville ha sin ”bästa gröt” idag och detta är bara fiberhavregryn som är kokad med havremjölk, hackad banan, chiafrön, hampafrön, vaniljpulver och lite kanel. Och så har vi äppelmos (sockerfritt från Urtekram) på + ännu mer kanel.

Min fina, älskade, stora, lilla tjej! Älskar ihjäl mig i henne och hon börjar typ varje mening nu för tiden med ”alltså mamma..”, haha. Idag sa hon ”så är det ibland vettu” till Jason när han klagade på något och jag höll på att skratta ihjäl mig för det är alltid det jag säger till barnen när dom klagar över orimliga saker och är exempelvis övertrötta. Är så kul hur mycket dom snappar upp och tar åt sig av utan att man själv tänker på det.

Nu ska jag ta tag i kaoset och göra middag. Jag vet att detta inte ser så kaos ut men varje rum är helt stökigt. Det ligger saker precis överallt.

Annars har jag varit helt knäpp av koffein idag ;p Jag kan dricka max en halv burk men idag blev det mer så det spritter i typ hela mig nu.

Åt lunch på IKEA idag för att hinna göra allt och slippa stöka fram och av =)

Vi hörs sen! Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Gabriella

    Vilka är dom skönaste tightsen från Aimn, förutom dom ribbade;) letar efter ett par som man kan ha på sig hela dagen! Tack för bästa bloggen, den enda jag läser just nu!♡

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish