Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tack <3

Fina ni. Tack för all respons på förra inlägget! Har inte hunnit svara på alla kommentarer ännu men ska göra det. Snart kommer Tove och barnen hit men kikar in snabbt med lite bilder. Denna vecka ska jag vara duktig på att uppdatera hade jag tänkt. Vabbar med Jolie några dagar med men på kvällarna blir det bloggande.

Trött mamma på väg till Stockholm =)

Gottade mig med massor av god mat och bra sällskap.

Tatuerade handen och har även gjort en till på armen. Ska visa er sen! Och den 10e juni så ska jag tillbaka till samma studio och göra färdigt min arm. Den ska även ner på handen och gå ihop med fingrarna. Kommer att bli mandala-aktig stil över hela tatueringen men med lite personliga inslag. Ska visa er sen. Visar lite mer av tatueringarna i ett eget inlägg sen så får ni se bättre!

Fick uppdateringar hemifrån från mina små älsklingar. Alltid när jag är ifrån barnen så känns dom så.. stora? Som att dom växer typ 10 cm på bara några dagar. Hur kan det vara så!? Haha, känner verkligen så varje gång.

Gjorde denna goda! Det är overnight oats fast med ingredienserna ni ser här ovanför. Har höftat lite men tog dubbelt så mycket mjölk som havreblandning och så hackade jag i banan och hällde i lite chia/hampafrön. Och vaniljpulver + kanel. Så gott att äta med exempelvis mandelsmör och färska bär, mhmhm. Ett annat tips är kakaonibs. Äter det hela tiden nu!

Vi hörs sen. Kram/G

Kommentarer

  1. Elin

    Åh så fint med tatueringar på fingrarna 😍 Vill tatuera handen och halsen! Är nästan helt tatuerad men har det, rygg och ena benet kvar 👏🏼 Så snyggt!!

  2. Angelika

    Så sjukt snyggt med tatueringar ju 😍 vill tatuera mig mer men har ej råd 😓 den senaste jag gjorde var en på handen med dotterns namn ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish