Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Skincare

Ni som har följt mig länge vet att huden alltid har varit mitt komplex som jag har fått dras med genom alla år. Har inte supermycket problem men får alltid finnar när jag ska ha mens, är gravid, stressad eller vad det nu kan vara. Just nu har min hy verkligen hittat ett lugn efter allt vi har gått igenom med Jolie och jag har två finnar på sidan av munnen och inget mer. Känns så bra. För ett tag sedan hade jag hemsk hy och det är jobbigt att ingen förstår då det döljs så jäkla bra med smink på mig. Är jag sminkad så ser min hy typ fläckfri ut oftast. Så alla har sagt ”sluta fjanta dig” medan jag själv har legat och grinat då och då över den. Hade så djupa och onda finnar på kinderna som dessutom lämnade så fula pigmenteringar och ärr. Men nu har jag ju gått på några behandlingar och det är redan en jätteförbättring. Är så lättad. Har iallafall just nu två aktiva finnar och annars mår hyn så bra. Vet att det går upp och ner för oss som har sådan här hy men just nu är jag så lycklig över hur den ser ut. Tror det är tack vare alla behandlingar, hur jag äter + mina produkter som jag tänkte skriva lite om nu.

Iallafall så har jag också världens bästa hudvårdsrutin just nu och jag har rätt nyligen börjat använda Foreo som jag upplever gör så gott för mig. Ska visa er mer av den längre fram men tänkte att jag ska prova den ett tag innan jag återkommer med recension. Men såhär långt älskar jag den! Här ovanför ser ni iallafall alla produkter som jag använder just nu. Har verkligen hittat det som passar mig och är så glad för det. Använder fortfarande rengöring från Dermalogica men annars har jag sakta men säkert bytt ut alla andra produkter från dom (som jag annars haft i flera år) mot mer aktiv hudvård. Varför har jag inte gjort det tidigare!?

På morgonen tvättar jag med Foreo och rengöring och kör sedan toner från Klairs som jag bara klappar in i huden. Varannan morgon kör jag c-vitamin-serum från Paulas Choice och varannan morgon återfuktande serum från Exuviance. Avslutar med dagkräm från Elemis. Och på kvällen kör jag samma rengöring från Dermalogica med Foreo och sedan använder jag mig av samma toner som på morgonen och på det retinol tre gånger i veckan. Resten av veckan kör jag fuktserumet från Exuviance. Avslutar med den röda masken från Paulas Choice som är det bästa jag har provat i mitt liv. Så sjukt bra och återfuktande. Huden får nytt liv. Det är väl det =) Och just det! Ett suuuuupertips är sprayen på första bilden. Doftar melon och är helt underbar att spraya på sminket under dagen. Man får så fint glow och den återfuktar. Även när man inte har smink såklart. Är helt kär i den. Kommer säkert ångra att jag skrev detta då den kommer att sälja slut nu men då får det väl bli så. Kommer ha med den i väskan konstant i sommar. Tips, tips!

Fick förresten frågan här i kommentarsfältet nyss om jag alltid går runt i body eller magtröja eller om det bara är för bloggen och jag har typ oftast body hemma då jag känner mig så snygg i det, haha. Och om magtröja betyder croppade toppar så är det bara sådana jag äger. Har inga ”vanliga” tröjor längre ;p Trivs så bra i sådana och passar så bra till mina tights som jag också lever i. Haha =)

Kram/G

Kommentarer

 1. Nicky

  åh men fryser du inte då? jag e så lättfrusen så jag fryser bara av tanken hahah. Men det är ju skitsnyggt och du passar i det jättemycket!!

 2. Alexandra

  Jag kan 0 om hudvård med försöker. Jag har köpt en cleaning mousse, toner och en dagkräm. använt det till o från ett tag nu. Men jag tycker att tonern lägger sig som ett lager som nästan är klibbigt på huden. Ska de verkligen vara så? Vad annars ska man köpa? dagkrämen är jag inte riktigt nöjd med heller haha… vad ska jag göra? Hur ska en toner och dagkräm vara på huden när huden gillar produkterna?

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Använder du bomullsrondell eller klappar du in den i ansiktet? 🙂 Åh, det är svårt att säga.. Är nog olika för alla.. Prata med en hudterapeut! Det är det bästa jag har gjort för min hud. Så kan dom hjälpa dig helt rätt. Kram

 3. Penny

  Haha men om de plingar på dörren öppnar du så då? I body alltså? Vänder du på steken så visar man ju hela baken…. 😄

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Haha har aldrig hänt ;p och tycker väl inte det är hela världen om det skulle hända heller. Måste ju få vara helt naken i mitt hem om jag så skulle önska. Det är ju trots allt min trygga borg där jag får vara precis som jag vill 🙂 haha, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish