Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Livet som egen företagare

Idag har jag rensat som en galning bland kvitton och pärmar. Försökt få lite mer ordning i skåp och lådor på kontoret. Och som om inte det vore nog så fick jag hem en stor kartong full av papper från hon som sköter min ekonomi. Hon är för övrigt världens bästa! Hade inte ens haft ett eget AB idag om det inte vore för henne. Har även pratat med min skola om hur jag ska lägga upp utbildningen när jag kommer tillbaka i augusti/september. Skönt att ha det löst.

Har också varit förbi min vän Amandas salong och fått hjälp att stoppa i en ny näspiercing, haha. Hon som piercar mig sa att jag kunde få hjälp om jag ville och det ville jag såklart. Är så svårt att få i dom tycker jag.. Nu har jag en ny på plats iallafall! Och jag har bokat ny tid för ny piercing med. Blir i örat så inget spårat. Har också kollat min syn igen och jag är fortfarande lika blind. Jag ger upp kampen mot glasögonen nu (har ju vägrat ha det hela tiden trots att jag inte ser något) så har fixat så att jag får månadslinser. Någon som har haft det? Vad tycker ni? Kommer att ha glasögonen med när jag kör bil och så men vill helst inte ha det hela tiden. Vi får väl se! Men blir skönt att slippa se precis allt suddigt. Mina kompisar skojar alltid om att jag tycker att vissa killar är snygga för att jag ser så dåligt, haha. Kanske ligger något i det! Eller så har vi bara helt olika smak. Min smak på killar är verkligen totalt annorlunda om man jämför med typ alla mina vänners. Och killar som dom tycker är SÅ snygga tycker jag inte är snygga alls. Men det är ju skönt för då får jag ha min typ för mig själv, hehe ;p

Har tränat snabbt men ska träna igen senare ikväll. Har inte varit på gymmet ordentligt på ett par dagar så ska ge mig själv en helkväll där och bara köra.

Blev snöstorm igen…

Men lyssnade på denna låt som jag skrivit om förut (när vi var i Göteborg) och fick lite sommarfeeling och pirr i kroppen ändå.

Mellistips till er! Dessa är så sjukt goda och den gula är min favorit. Äter dessa ibland när jag vill ha ett lite lyxigare mellis.

Vi hörs mer sen. Puss och kram/G

Kommentarer

 1. Sara

  Har såna dygnet runt-linser som kan sitta i en hel månad, även på natten! Älskar dom! Så skönt att se bra även om man vaknar mitt i natten!

 2. Josefine- patt-morsan

  Jag har månadslinser som man kan sova med. Älskar dom, haft sedan 2011 ungefär. 229kr i månaden och jag har på mig dom dygnet runt nästan. Biofinity har jag för mig att dom heter!

 3. Hanna Wännström

  Har Haft månadslinser i över 20 år 🙈 (kände mig galet gammal nu) (är 35). Hade inte klarat mig en dag utan dem eftersom jag inte vill använda glasögon. Förr sov jag även med dem så behövde bara ta ut dem en gång i månaden när jag bytte linser. Man blir också snabbt van att ta i och ur linser. 🙂 lycka till

 4. Lilly

  Rekommenderar också endagslinser. Bara att slänga på kvällen. Månadslinser måste man ha i vätska och sånt. Å tappar man en så är man körd för den månaden och kostanden. Blir dyrt att tappa en.

 5. Emma

  Jag har månadslinser, men jag tar alltid ut dom på kvällarna innan jag ska sova. Tar 30 sekunder och 2 sekunder att sätta i haha. Hade aldrig överlevt utan mina linser. 😁 byter till nya efter ca 1,5 månad. Man kan ju ha i linserna i flera dygn utan att ta ut, beror på hur mycket vätska ögonen producerar, men optikern rekommenderade det ändå inte.

 6. Karolina

  Jag har haft linser i nästan 10 år och ÄLSKAR det. Skönt att slippa mina fula glasögon med tjocka glas och jag får superont på näsryggen av dem också. Kan påpeka att jag är så pass blind att jag inte ser min hand utan linser eller glasögon :p
  Annars får jag som någon annan påpeka att det är värt att kolla upp laser. För närvarande håller jag på att spara ihop till en sådan operation (kommer krävas tre stycken eftersom jag har trippla brytningsfel). Men annars tycker jag linser är superskönt!

 7. Åsa

  Jag har dygnet-runt-linser. Sover alltså med dem också. Tar ur dem en gång i veckan för att rengöra. Funkar bra för mig! Be optikern om att få testa lite olika slags linser för att se vilka du trivs bäst med. De olika sorterna kan vara olika mjuka, så om du upplever att en sort känns obekväm kan det fungera med en annan sort. Lycka till!

 8. Nina

  Jag har haft månadslinser i 18 år (herregud, jag låter lastgammal men jag är 34 😉 och tycker det är bäst. Jag har aldrig trivts i glasögon och kommer förmodligen adrig göra det heller. Fast jag äger ett par så använder jag de knappt. Hoppas du hittar några bra i djungeln. Mina månadslinser heter Easy Vision. Kram

 9. Monkan

  Endagslinser funkar jättebra för mig. Underlättar när jag tränar + på jobbet när jag bär munskydd och visir. Har valt att inte operera mina ögon då flera i min närhet som gjort detta fått komplikationer efter.

 10. Sarah PN

  Du har inte funderat på att lasra ögonen? Kan vara värt att gå på konsultation och kolla om du har förutsättningarna för det. 😊 Då slipper du krångla med både linser och glasögon.

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Jo 🙂 har funderat på det men ska börja med linser och se hur det känns. Vill prova det först då allt detta är så nytt för mig med glasögon/linser osv över huvud taget 🙂 kram fina

   1. Anna-Maria

    Många risker men en sån operation så tänk efter en gång extra innan du gör det 🙂 Jobbar på ögonmottagning och ser hur illa det kan gå.

 11. Johanna

  Har linser men tycker endagslinser är SÅ mycket skönare. Det är dyrare men på kvällen så vill man bara kasta dom, inte stå och tvätta dom….

 12. A

  Hur går det med planerna för garage?:)
  Kan tipsa om att göra ett rejält med förrådsdörr på sidan och om du har råd, en mindre lägenhet ovanpå.
  Äkar värdet på huset rejält och så kan du hyra ut till ngn tjej/student då har du alltid en extra sidoinkomst.

  Tänkte på det nu när jag såg snön.:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler