Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bloggsug

Gud vilket bloggsug jag har idag. Vill bara prata med er hela tiden fast jag inte ens har något vettigt att komma med ;p Men tror det är för att jag är så glad idag. Ska läsa bok och äta middag nu och sedan tagga till inför gymmet. Sprudlar typ av glädje idag, vet inte ens vad det är med mig. Men jag njuter!

Hämtade denna lille man på föris fast det är hans pappas dag. Vi hade en jobbig morgon imorse och bråkade ihjäl oss på varandra. Så kände att jag ville få ett bra ”avslut” innan han byter förälder för några dagar. Frågade vad han ville göra och han sa att han ville ”kolla på godis i den stora godisaffären”. Sagt och gjort och han fick han välja två saker. Och jag valde två saker till lillasyster med. Jag lär som jag lever, haha. Varje dag är speciell och värd att fira. Med det sagt så får inte barnen godis varje dag men vi har inget ”lördagsgodis”. Ibland blir det inget godis på en hel vecka och ibland får dom något gott måndag, tisdag och onsdag. Ni får tycka att jag gör fel om ni vill men så har vi alltid gjort och jag tycker det är fint att få sätta lite guldkant på vardagen även för mina små.

Även jag har köpt mig lite gotta och bunkrat upp med här hemma. Glassarna var sjukt mycket godare än jag trodde. Så tipsar vidare till er. Dyra är dom ju men värt att unna sig ibland helt klart.

Dagens fråga ;p

Nu ska jag äta laxpasta med sparris och tomater. Så gott! Men ja.. efter denna vecka kommer jag inte vilja se lax på typ en månad, haha. Typ det godaste jag vet men har verkligen förätit mig. Får göra något annat kul nästa vecka.

Nu skriver jag nog inte mer idag. Får spara mig till imorgon. Önskar er en underbar kväll! Puss och kram/G

Kommentarer

 1. Fanny

  Vars har du lyckats hitta den där glasen!! Har sökt typ i hela Umeå men aldrig lyckats hitta dem!

  Du ger mig så mycket inspiration både till mat och träning! Tack för att du är du och fortsätter inspirera<3

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Åh, det är bara lax som jag har gjort i ugnen som är blandad med pasta och lite havregrädde, pressad citron, örtsalt, citronpeppar. Har stekt sparris och tomater på sidan av och blandar sedan om allt. Toppar med hummus med soltorkade tomater och fröblandning! Kram <3

 2. Maria

  Håller med dig om godiset Gabriella. Jag har inte heller någon regel om att man äter godis bara på lördagar. Jag tycker man ska kunna äta godis, glass och annat gott när man är sugen på det. Kan säga att jag tror mina barn äter mindre sötsaker på det viset än barn som får äta bara på lördagar. Om man får när man är sugen så kan man oftast nöja sig med en mindre mängd 😊
  Du är en bra förebild Gabriella för dina barn.
  Kram 💖

 3. Karolina

  Jag är uppväxt på samma sätt som dina barn med att äta något gott oavsett veckodag. Mina föräldrar var noga med att poängtera att godis, glass och kakor bör man inte äta varje dag men att det spelade ingen roll om vi åt godis på en lördag, torsdag eller onsdag. Mina föräldrar tyckte illa om fenomenet ”lördagsgodis” och ville inte ha ett barn som varje helg gapade efter godis. Var hemma hos flera av mina vänner där det var totalt KAOS om de inte fick godis på lördagen.

  Jag tycker detta synsätt förberedde mig bättre för vuxenlivet där man är fri att äta skräp varje dag om man vill. Jag kommer nog göra samma sak med mina barn och verkligen försöka lära mina barn om varför man äter på ett visst sätt.

 4. J

  Hej!
  Kan du snälla svara på dessa frågor 🙈
  1. Hur mycket kostar hela behandlingen för dina tänder?
  2. Kan du lägga upp de absolut bästa övningarna för att få en stor rumpa?😍
  3. Kan du länka vilka tränings tajts du köper på lightinthebox, är de genomskinliga??

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   1. 65.000 🙂
   2. Kika under kategorin träning så finns det lite där men kommer mer snart!
   3. Hittar ingen länk nu men sök på ”scrunch tights” så kommer massor upp! Lite genomskinliga men helt klart godkända ändå, kram <3

 5. Josefin

  Så skönt att höra att du tänker lika med godis som vi tänker här hemma, tycker inte alls om tanken att man bara får äta godis på lördagar. Här hemma kan de gå veckor/månader utan godis och sedan helt plötsligt är vi sugna på en tisdag och då är det såklart okej att äta den dagen varför låsa det till att äta godis varje lördag? 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish