Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Huvudvärk

Innehåller reklam för Great Earth och Gaam/Proteinbolaget

Hej fina ni.

Jag vabbar idag men kikar in lite snabbt. Vaknade med sådan brutal huvudvärk och var så yr.. Hatar när det händer för då vet man att det kommer att hålla i sig hela dagen. Har iallafall haft en bra morgon ändå med min lilla tjej och ska snart dricka min juice och sedan äta frukost. Barnen har redan ätit såklart men jag brukar inte vara superhungrig när vi vaknar så jag drar ut på det lite om jag ändå bara ska vara hemma. Har iallafall sminkat på mig ett ansikte och ska försöka tänka bort huvudvärken. För mig sitter det verkligen alltid i hela dagen om jag vaknar med det.

Om ni undrar över luddet och blåmärkena på Jolies hals så är det från en av infarterna som hon hade under och efter operationen för medicin och dropp. Klänningen fick hon efter förra hjärtkontrollen (i fredags) + nya hårsnoddar, läppbalsam och nagellack med Frost på. Hon fick välja allt själv på H&M.

Mot eftermiddagen kommer en montör hit och hänger upp gardiner och annars ska jag och Jolie nog vara ute en sväng och leka. Funderar på att åka till någon lekpark en bit bort för miljöombyte. Nu är det dock snöstorm utanför fönstret så vi får se hur det blir. Så tråkigt vårväder vi har men jag tror ändå att vi kommer att få en väldigt fin sommar. Vi håller tummarna för det iallafall!

Gjorde ett tappert försök att sluta snusa i helgen men blev för stressad så ska skjuta på det lite till. Motivationen saknas helt just nu. När jag väl köpte snus efter nästan 24 timmar utan så blev jag så taggad på att få en så fort som möjligt att jag fastnade med fingret på något konstigt sätt och började blöda jättemycket. Fattar inte hur jag lyckas men på något vis gör jag alltid det ändå, haha.

Min vän bjöd mig på så god pasta i helgen! Glutenfri med champinjoner, valnötter, ruccola, havregrädde och massor av parmesan och vitt vin.

Har druckit juice med grönkål och rödbeta + apelsin. Brukar alltid slänga ner ett äpple eller en apelsin för smakens skull i mina juicer. Går ner lite lättare då.

Kosten fortsätter på samma spår som tidigare. Skönt att vara hemma och ha bra matrutiner igen. Äter hummus som sås till aaaaaallt nu. Så jäkla gott!

Såhär såg jag ut igår hos frisören, haha. Men är sjukt nöjd med mitt nya hår. Det ska bli ännu ljusare med. Tove var också nöjd:

Jag ska låta solen göra sitt nu men vi har gått från en femma till en trea på färgen (eller är det tvärtom!? haha.. är så dålig på frisörspråk) så är sjukt mycket ljusare + att det är slingat nu. Kommer blekas i sommar när jag är ute och så ska jag fortsätta vara mörk men med mer skiftningar. Typ som jag var här på bilden nedan fast ännu några steg ljusare. Men blir lite samma grej med skiftningarna som jag hade på bilden nedan. Kommer såklart inte bli helt blond som ni kanske förstår då jag trivs väldigt bra i att vara brunett. Men jag älskar att vara lite ljusare brunett med ibland. Kul med omväxling.

Och annars så rullar livet på som vanligt typ.. Är väldigt mycket jobb att ha Jolie hemma trots att det är superkul med. Men det tar energi och kraft då hon har otroligt mycket vilja att göra saker hela tiden. Inte en lugn minut.

Min bästa yoghurt just nu! Detta är den godaste kokosyoghurten jag har provat någonsin. Älskar! Tips, tips!

Och min bästa låt just nu! Vill bara ha sommar, öppna uteställen och dansa.

Bytte min piercing i tragus till en lite större nu för ett par dagar sedan.

Och just nu har jag två samarbeten på instagram med två aktiva koder om ni vill ha rabatt =) Lägger upp även här i vanlig ordning och jag tjänar inte mer eller mindre på om ni handlar eller inte så att ni vet.

Hos GAAM och Proteinbolaget får ni nu 25% med koden GABRIELLAJOSS. Som jag skrivit förr så är deras pannkaksmix GALEN så den måste ni prova. Steks så enkelt och behövs inte ens något fett om man inte vill. Och dryckerna är så goda. Nu har jag även bytt gainer till denna ovanför som jag blandar med mandel eller havremjölk. Är riktigt bra priser redan då det är GAAM-week och koden ger rabatt på rabatten. Man kan alltså fynda superbilligt och bunkra upp hemma. Ni kommer direkt till sidan HÄR.

Och den andra är hos Great Earth där ni får 25% med koden GABRIELLA25 i 48 timmar. Så passa på att klicka hem kosttillskott om ni behöver det. Finns så mycket och jättemycket veganskt med. Tipsar lite extra om vitaminerna för barnen då dom innehåller probiotika också. Så nu behöver jag inte ge barnen multivitamin och probiotika separat utan dom får i sig det samtidigt. Väldigt smidigt. Och vitaminerna för huden innehåller olika oljor och bland annat nattljusolja som jag vanligtvis tar i form av efamol. Men här får man flera i samma blandning så det kan inte bli bättre. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Nu checkar jag ut för att ta hand om min lilla flicka. Vi ska pyssla! Önskar er en underbar dag. Puss och kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish