Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Finisar! God morgon!

Jag var uppe med tuppen imorse och lämnade in bilen på service och däckbyte. Vill ni veta något kul? Jag bytte däck för några veckor sedan till sommardäck men redan samma dag insåg jag hur halkigt det var och ringde till BMW här i Umeå och ba ”hej, kan jag få byta tillbaka eller!?” och det fick jag såklart. Men nu var det dags för sommardäck på riktigt. Och så bytte vi bromsar och lite annat på bilen. Har även lite skador på den (bland annat stenskott på taket) som jag ska lämna in den för nu i början på maj. Jag ska egentligen byta bil snart och träffade min säljare en snabbis idag under servicen. Men ja, ni vet ju att det har varit så mycket annat i mitt liv nu och då har jag helt enkelt lagt det lite på is. Och ett varmt tips till er som bor i Umeå och vill köra BMW är Andreas på Lindholms bil. Inget samarbete eller något utan bara sådan tacksamhet för att han är så fantastisk, vänlig, serviceminded och hjälper en att hitta den absolut bästa lösningen. Och är så glad att han inte är en sådan där typisk pushande säljare utan verkligen känner in en och säger ”ingen stress” med allt. Det får liksom ta sin tid. Men snart är det dags och snart kör jag en BMW X6 istället. Det är ju verkligen min drömbil så den dagen jag sätter mig i den så kommer jag att känna att jag har uppnått ett stort materiellt mål på min drömlista. Materiella saker är egentligen så oviktiga i livets stora hela men det är ändå kul med sådana mål också tycker jag.

Ni har skrivit så fina saker till mig den senaste veckan. Blir så otroligt berörd och tacksam. Har inte hunnit svara då jag knappt suttit vid datorn men från och med måndag ska jag svara på alla kommentarer igen. Vill bara att ni ska veta att jag ser allt även om ni inte har fått svar. Och jag är tacksam för att ni hejar på mig och vår familj, ger så mycket pepp och kärlek och bara är för fina. Jag är verkligen evigt tacksam för er. Ni betyder så otroligt mycket för mig.

Den här lilla gosproppen fick såklart följa med mig när vi skulle fixa med bilen. Måste även skriva att jag egentligen hade tid klockan 10 men ringde igår och frågade om vi kan lösa det lite tidigare istället. Och servicen var på topp även hos verkstaden och dom hade egentligen noll tid men tryckte in min bil redan vid 8. Nu ska vi snart på hjärtkontroll för Jolie iallafall och jag är nervös men tror att allt ser bra ut då hon verkligen mår så bra. Hoppas att hon blir av med medicinen snart med!

Men först! Sellerijuice. Kör fortfarande på det varje morgon och jag har konstaterat två saker som är 1. Sellerijuicen hjälper min mage och halsbränna SÅ mycket. Mitt bästa beslut ever var att börja. Jag har ju fått sjuka problem med matsmältningen på grund av all stress och detta hjälper faktiskt. Och magen är ju grunden till precis allt vilket gör att även min hy har blivit bättre och jag mår bättre i allmänhet. 2. Snuset mördar min mage helt så måste verkligen sluta igen. Har dock bytt märke nu så det går lite bättre men ska ta tag i att sluta snart. Innan jag fyller 26 ska det vara slutsnusat förhoppningsvis. Anledningen till varför jag inte har tagit tag i det än är att jag blir en riktig häxa och i kombination med att vara hemma med sin treåring känns inte det som en särskilt bra idé, haha.

Nu har jag babblat klart. Önskar er en inspirerande, härlig, mysig och jättebra fredag. Vi hörs mer sen. Puss/G

Kommentarer

  1. Johanna

    Åh, jag förstår dig 😅😅 att vara hemma med bara ett barn tar energi (även om det såklart också är mysigt). Jag har bara ett barn, som fyller snart 4 år, och vi har varit hemma tillsammans i några veckor men på måndag blir det dagis igen och vi båda läääängtar 😂😂 barn behöver barn att umgås med 💖

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler