Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det där med att läsa

Kan inte låta bli att kika in nu när vabdagen är över. Mamman är slut vill jag lova, haha. Jolie är verkligen så mycket att hantera men hon är så rolig och underbar att vara med också. Älskar henne så mycket! Min lilla bästis. Har skurat hela altanen + den lilla altanen på framsidan, tränat, fixat hemma, lekt med min lilla tjej osv osv osv. Efter föris köpte vi ett nytt spel till Jasons Nintendo och lekte ute en stund. Nu sover barnen och jag har krupit upp i soffan med chokladdoppade majskakor + vattenmelon och te och läser en bok. Dom senaste veckorna har varit livsförändrande för mig. Jag mår så himla bra. Jag vet inte varför men det bara är så. Har eliminerat allt destruktivt ur mitt liv på alla sätt. Tar hand om mig själv bättre än någonsin med kost och träning (förutom att jag har börjat snusa igen då men det ska snart få ryka igen), går på behandlingar, läser och försöker älska mig själv allt mer. Det är mycket tack vare F också. Han får mig att älska mig själv. Oavsett om vi är tillsammans eller inte. Och att få ha varit nära honom under tiden i Göteborg har gjort så mycket för mitt perspektiv på saker och ting. Jag är så tacksam över att ha en så klok och godhjärtad person som pappa till barnen och som ex. Nu läser jag en bok som heter ”The Source” som handlar om att förstå sin hjärna, styra sitt liv och ta vara på möjligheter som man får i livet istället för att avvisa dom som man ofta gör på grund av rädsla eller annat. Jag vet inte vad jag vill säga med det här inlägget men läs böcker mina vänner. Jag hade glömt hur mycket jag älskar att läsa. Ska visa er alla mina nya böcker som jag har köpt imorgon och ALLA handlar om personlig utveckling, ”läkande” kost och hälsa. Så tacksam för den platsen i livet jag befinner mig på just nu och jag mår bara så himla bra igen. Det var längesedan.

Den här boken får mig att rysa. Och förstå. Köp, köp, köp och investera i er själva och i er egna utveckling.

Vi hörs i helgen. Kärlek/G

Kommentarer

 1. Emma

  Blir så glad läsa om hur din relation till dig själv växer, tack för att du delar, mycket modigt av dig 🙂 Har även en fråga; vart kan man köpa chokladdoppade majskakor i Umeå? Älskar de och åt de när jag bodde utomlands men inte sett dem i Sverige ännu. Vill gärna också veta vilken hylla man ska leta på 🙂 Kram och kärlek /Em

 2. Ida

  Åh herregud jag ryser på hela kroppen vad jag behövde detta. Ligger i sängen just nu helt sömnlös av stress, mycket privat som gör att självkänslan är nere i botten just nu och som vanligt så går jag in på din blogg för att få den där positiva peppen och sparken i arslet. ”Investera i er själva och i er egna utveckling” Tack, nu ska jag köpa böcker ❤️ Sen ska jag boka den där jävla massagen som jag är så värd också…

  Tänk om du bara visste hur hjälpande din blogg är!!!!! ❤️

 3. läsare

  Jag älskar din blogg och alla extra små guldkornen så som bilder från din kyl, nya hårsnoddar, tvättmedel! Enda bloggen jag läser <3

 4. Silla

  Det känns som du lägger väldigt mkt tid på att städa. kanske skulle städhjälp en gång i veckan va till nytta?

 5. Elin

  Åh underbart att läsa du landat lite i dig själv ❤️ jag har själv gjort en sån resa de senaste 2 åren och jag bara älskar mig själv just nu. Så viktigt! Du är en bra tjej! Kämpa på fina! Kram E

 6. Ellenor, mamma till tre. 2017, 2018, 2020

  Hej!

  Vad skönt att höra att allt gick bra med lilltjejen ♥️
  Har du pausat plugget? Hur känns det?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish