Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarn

Sunday

Innehåller reklam för Ida Warg Beauty

Hej mina fina!

Gud vad mycket som har hänt sedan jag var här inne sist. Jolie är som ett nytt barn och både vi och vården är så imponerade av hennes återhämtning. Det är helt galet vad fort det har gått nu på slutet. Hon mår sååå bra och idag har vi varit ute och lekt i två timmar. Igår fick vi vår första permission men nu pratas det redan om att vi ska få skrivas ut och åka hem. Hon har gjort röntgen flera gånger då hon hade vätska runt lungorna men nu är den nog helt borta och idag ska den sista infarten i handen mest troligt plockas bort. Hon får även sova med oss i huset inatt. Jag är så lycklig och det pirrar i hela kroppen typ. Hur kunde det bli såhär bra? Tänk att vi snart får komma hem! Tack, tack, tack livet.

Idag lekte vi som sagt ute i två timmar. Hon imponerar så mycket på mig. Om ni undrar över dom omatchande vantarna så är det för att skydda infarten i handen från sand och skräp. Tänkte att det var smart.

Har ätit denna. SÅ god. Även den med karamellsmak är magisk, mhmm.

Barnen körde FaceTime imorse då F och Jolie sov på sjukhuset och jag och Jason här i huset.

Vår prinsessa fick vingar, krona och trollspö igår av personalen. Dom är så fina här. Så tacksam.

Jag och Jolie myste och läste massor med böcker igår kväll innan hon gick till sjukhuset igen med sin pappa.

Här tog hon sina första steg typ. Och efter det gick det bara framåt.

Håret innan vi kammade det efter operationen, haha.

Jason har tappat sin tredje tand.

Och jag ser fortfarande ut som åtta svåra år med otvättat hår och är bara så sliten. Har haft samma fransar i typ fyra dagar utan att ens ta av dom på kvällen. Det är därför dom ser så konstiga ut ;p Men bryr mig inte alls och är bara så glad att Jolie mår bra. När jag kommer hem ska jag lägga in mig själv på salong typ och få allt fixat från topp till tå. Har varit så spänd under alla dessa dagar så vill bara sova i min säng, få massage och ta ett långt bad.

Tove skickade en video som hon filmade för ett år sedan där jag drar mig fram på en matta på gymmet och det känns som ett helt annat liv. Fy, vad jag längtar hem nu!

Och hörrni! Gör just nu ett samarbete på instagram men vet att ni gillar koderna även här. Ni får just nu 20% på ALLT hos Ida Warg med koden GABRIELLAJOSS20 så passa på att fynda då produkterna redan ligger så bra till i pris. Ni kan se lite mer av dom på min story + hur jag använder dom och sådär. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Sara

    Nu blev jag förvirrad, du skrev om hiur du älskade Gäteborg men nu vill du hem till Umeå? Så det är i Umeå du vill bo?

  2. Malin

    För det första, du är så grymt vacker oavsett hur du ser ut!! Men skönt om du kan få lägga lite tid på dig själv, förstår att det måste varit såå tufft för dig och F under detta! Ni är så fina föräldrar ❤️
    Och lilla Jolie, starkaste tjejen ⭐️ håller tummarna för att ni snart är hemma igen!!! Och söta Jason som börjar bli sååå stor ⭐️
    Stor kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish