Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hon är uppe på benen!

Innehåller reklam för Aim’n

Alltså wow! Ikväll har vi verkligen börjat känna igen vår lilla tjej. Hon kommer upp på benen och kan ta några steg + har sin extremt starka vilja tillbaka. Nu får hon bara pyttelite morfin och förhoppningsvis kan vi sluta ge det helt imorgon. Imorgon blir hon nog också fri från sin infart i halsen och idag blev hon av med den i armvecket + slapp katetern. Infarten i handen kommer nog att sitta kvar ett tag till. Är SÅ imponerad av henne och hur hon återhämtar sig.

Inatt ringde Jolie mig med FaceTime och ville sova med mamma så jag hoppade i kläderna och åkte hit på en gång. Tryckte ner mig i hennes lilla sjukhussäng och sov nära henne hela natten. Eller ja, vi vaknade typ en gång i timmen för mediciner och kontroller men annars fick hon sova. Och det var så tacksamt då hon inte har sovit jättebra tidigare. Jag sov typ två timmar men det har ändå gått bra. Försöker tänka att det bara är en begränsad period och snart får jag sova mer igen. Något annat som får vara som det är just nu är mitt snusande. Min mage krampar ihjäl sig och jag inser att anledningen till min halsbränna faktiskt var mitt snus. Men jag kan inte låta bli just nu. Ska verkligen ta tag i det nu när Jolie börjar må bättre men just nu orkar jag inte. Hatar att jag föll tillbaka men ni som snusar/har snusat vet hur svårt det är att låta bli när man går igenom något jobbigt. Försökte sluta igen idag men var såååå otrevlig och jag och F började tjafsa direkt. Så tryckte in en prilla och bytte humör helt på några minuter.

Idag tar jag också natten för att Jolie ville det. Smög upp för att blogga nu när jag har nattat henne och ska krypa ner hos henne alldeles strax igen och försöka få lite sömn. Blir inte allt för mycket av det och jag känner mig som en vandrande vålnad, haha. Men jag är lycklig. Lycklig över att min dotter mår så himla bra. Tack livet.

Idag blev jag ompysslad av min fina Jennifer på Life Long Clinic. Jag har varit hos så många olika hudterapeuter genom åren och Jennifer kommer för alltid att vara min favorit. Hon är fantastisk! Och som ett levande google när det kommer till huden och hudvård. Hon kan seriöst allt och man känner verkligen att man är i trygga händer. Man får ligga i en massagestol också och jag höll på att somna konstant men höll mig vaken då vi inte har träffats på något år och jag har saknat henne och att prata med henne. Vi babblade på om allt möjligt och det var så skönt att komma ur sjukhusbubblan för en stund. Fick ett sådant fint glow i huden och kände mig så fin efteråt. Hade jag bott här så hade jag gått på regelbundna behandlingar hos Jennifer precis som förut – det är ett som är säkert! Aldrig litat på någon med min hy så mycket som jag litar på henne. Fick lite tips gällande min retinol också då jag reagerat lite på den och hon tipsade om att vara helt torr i ansiktet innan jag applicerar den innan sovdags. Brukar alltid vara lite fuktig av min toner men nu ikväll lät jag ansiktet torka ordentligt innan jag la på den.

Var också tvungen att köpa lite hudvård idag då jag tog med mig dom flaskorna som nästan var slut och nu är dom slut ;p Alla fulla flaskor är kvar hemma. Är sämst på att bedöma hur mycket som behövs och det är samma med mitt schampo och balsam. Tog med mig sådant som nästan var slut och nu är dom nästan helt tomma.. Typiskt mig..

Jolie älskar ju sushi och det är det enda i matväg hon har fått i sig såhär långt. Blir mest godis och glass annars. Blev hela två sushibitar idag!

Jason har fått lera att pyssla med och han och F gjorde denna hund, haha.

Och plötsligt gick hon runt. På skakiga ben men där stod hon. Min starka, kloka och helt underbara flicka. Är så imponerad av henne och hennes styrka. Och hennes mod! Det gör ont för henne men hon vågar prova sig fram.

Åkt runt i vagnen i korridorerna på avdelningen med innan läggdags.

Och såhär ser min utsikt från sängen ut, haha. Jag sover så sjukt dåligt då jag har typ 4 cm att röra mig på och hela rumpan hänger ut ur sängen men så får det vara just nu. Vad gör man inte för sina barn!? Tycker att det är så mysigt att hon är så van vid att samsova och vill göra det jämt. Får alltid knäppa upp tröjan och hon petar fortfarande i mina bröst när hon ska sova. Ni som har ammat era små länge känner nog igen det ;p

Förresten! Just nu får ni 20% hos Aim’n med min kod joss20. Vet att många följer mig på instagram och såg haulen där men för er som inte har instagram så får ni koden även här. Gäller i 48 timmar så passa på att shoppa. Ni kommer till hemsidan HÄR. Dom nya tightsen som är ljusgrå är helt magiska. Står högst upp på min önskelista just nu!

Och ni som har frågat hur jag gör med träningen här.. Jag har kommit iväg varannan dag ungefär. Det är verkligen min terapi. Kör tunga och sjukt korta pass. Typ 45 minuter. Satsar inte på några resultat över huvud taget just nu utan vill mer hålla igång och må så bra som möjligt. Och på tal om att må bra så ska vi få prata med kuratorn på avdelningen på måndag. Ser fram emot det massor och tror verkligen att det kan behövas för oss båda. Som sagt – vården här har tänkt på oss ALLA och det är så himla fint.

Godnatt på er vänner. Stor kram/G

Kommentarer

 1. Z

  Jag går in på din blogg flera gånger om dagen för att se hur det går för er. Det glädjer mig så mycket att din lilla tjej är på bättringsvägen.
  Jag berättade för min man vad ni går igenom och han å även jag är imponerade över er stryka. Vi har en liten tjej på 6 månader och.. vi blev båda så tagna. Som förälder har jag blivit mer blödig än någonsin tidigare.
  Jag tänker på er ofta och vill bara skicka massa styrka, kärlek och stöd.

 2. A

  Ibland tänker jag att hela universum skriker på dig för att du ska inse att du och Fjodor ska bo med barnen i Göteborg. Det är där ni är lyckligast, mår bäst och där ni har en hälsosam relation! Att hemvändningen bara var en mellanlandning för att ni skulle få tid isär eftersom ni var så unga när ni blev tillsammans.
  Vet att du älskar Tove och att leva själv i ditt hus men känns som att energin bara skriker ut budskapet när ni är här! ”Hallååååå öppna ögonen”!🙂

  1. M

   Håller verkligen med här! Känns verkligen som att dom är på rätt plats nu, allihopa samlade o Göteborg. Såklart under tråkiga omständigheter, men allt omkring känns plötsligt så ljust!

 3. Annika

  Glöm inte vara snälla mot er själva. ni är extremt pressade, klart det lätt blir lite tjafs. Tillåt dig att snusa om det är vad som krävs just nu. Alla hanterar stress på sitt eget sätt och att ens barn är sjukt är en extrem inre stress.
  Krama dina barn och F lite extra idag och tillåt dig att känna det du behöver, var snäll mot dig själv

  Kramar

 4. Alexandra

  Ni är fantastiska alla fyra🤩 känner med er såå mycket! Har varit med om liknande för två år sen då våran lilla kille ( nu 6 år i sommar) som har en CP skada gjorde en ryggmärgsoperation i Lund. De gick in i ryggen, sågade av ryggmärgen o vek upp den, sen började en 8 tim lång op då de skulle mäta ut alla nervtrådar ( miljoner) o klippa av dem som gav honom spacicitet i kroppen. Vi låg 1 vecka på intensiven, 1 vecka på barnavd medicin o 2 veckor på Ronald macdonald huset när vi hade rehab. Sjukhustiden var ett rent helvete då han fick massa läkemedel i sprutor o hade en puls på 190 varje gång. ( han är livrädd för det o det blev ännu värre efter Lund) Så imponerad av eran lilla tjej❤️ Kram

 5. Pernilla

  Hej ! Vilka fantastiska kämpar ni är, alla fyra 😊 Och det där är inte vilken hund som helst, det måste väl vara Blitzer i Fåret Shaun? Väldigt likt iallafall 😄

  Ta hand om er, allt gott ❣️ // Pernilla

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler