Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hello

Heeeej mina fina!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt jättebra. Så bra som jag kan må just nu!

Gud, jag har saknat ihjäl mig efter er här inne! Hade ju en ordentlig pratstund med er på insta story igår och det var så himla mysigt. Älskar att prata med er, höra era bekännelser, svara på frågor som ni har osv. Så tack för igår kväll! Kan såklart inte svara er alla då det blir flera tusen frågor på instagram men jag försöker välja ut relevanta saker. Tänk att jag har 181.000 personer där inne som jag får äran att babbla med, haha. Så fint! Vill så gärna svara er alla och prata med er om allt, allt, allt, allt. Hade kunnat göra det i flera dygn! Funderar på att fortsätta svara nu ikväll dock! Eller göra ett blogginlägg med lite mer frågor och bekännelser. Vi får se!

Dom mest frågade frågorna under gårdagens kväll var helt klart om jag fortfarande är kär i den där killen som jag har nämnt förut och om jag träffar mitt ex nu mer än som vänner. Och som svar på första frågan så är det helt dött för mig. Det är rätt nyligen det blev så och det dog när jag insåg att han inte bryr sig om mig alls utan verkligen bara ser mig som sjukt bra sex. Trots att vi har hållit på sååååå länge fram och tillbaka. Insåg allt detta väldigt nyss trots att jag borde ha insett det mycket tidigare då han i princip har sagt det till mig. Att han inte har känslor för mig osv osv osv. Men kärleken gör ju en blind, haha.. Mitt barn ska göra en stor operation och det är sååå jobbigt för mig och inte en enda liten gång har han ens frågat hur jag mår vilket är det första man säger till någon i vanliga fall. Det första man säger till en främling till och med typ? Brukar vara det killar skriver på tinder till random tjejer? Och främmande människor har visat mig mer kärlek än vad han någonsin har gjort. Haha.. Ja, ni förstår ju nivån då. Den är tragisk. Och jag känner mig tragisk som har gett så mycket av mig själv till någon som inte är värd mig för fem öre. Ångrar mig så mycket och är mest arg på mig själv för att jag har varit så korkad men jag har ju typ tänkt att han kommer att bli kär i mig tillbaka bara för att vi har så bra ligg. Och jag har hela tiden känt mig dålig, otillräcklig, ovärdig kärlek osv. Tror att denna relation kommer att förstöra mycket av min tillit till killar och mina relationer framåt men det är ju vad det är. Har lärt mig en läxa iallafall! Aja, hoppas att jag slipper se honom någonsin igen. Som Tove sa ”du får begrava honom för att den du har varit kär i har aldrig funnits” och det är så himla sant. Och när jag väl går så går jag på riktigt. Då får man aldrig tillbaka mig igen, oavsett om det är vänskap eller kärlek. Så jag hoppas att han får njuta av livet utan mig nu framöver och får det bra. Har inga hard feelings mer än mot mig själv för att jag har varit korkad. Nu nämner jag aldrig detta igen här inne och jag kommer ignorera alla frågor om det med.

Och som svar på fråga två.. Nej! Vi träffas inte på det sättet. Inte just nu iallafall. Och han vill absolut inte att jag ska blogga om honom eller om oss nu när vi inte är ett par så jag ska inte fördjupa mig i detta svar heller. Men nej är svaret. Vi har dock jättebra relation så det är absolut inte så att vi är osams eller liknande. Inte just nu iallafall ;p

Veckan har gått fort och jag insåg igår att jag inte har tagit en enda bild på mig själv sedan vi hördes sist här inne. Jag hatar verkligen att ta selfies men ska göra det idag så att ni får se hur jag ser ut med min nya piercing. Var så många av er som ville se bild på det igår och så hade jag ingen, haha. Kunde inte ta någon heller då jag var helt knallröd i ansiktet efter min ansiktsbehandling. Men idag är det bättre.

Dom enda bilderna jag har på mig själv är en haul som jag filmade med Aim’n. Minns att jag började denna blogg med bara bilder på typ mat och inredning. Sedan växte bloggen i rasande fart och alla ville se personen bakom. Jag har alltid och kommer alltid att hata att stå framför kameran. Har tackat nej till omslag för att jag tycker att det är så jobbigt och blir så obekväm. Hade jag fått välja hade jag fotat mat och inredning hela dagarna långa =) Aja. Det visste ni redan.

På tal om haulen så har dom ju sååå mycket fint inne på hemsidan nu och en rabattkod kommer upp i mitten av månaden.

Påsken med barnen sög all kraft ur mig.. Barnen kladdade slime öööööverallt och jag hade brutal huvudvärk på det. Glömmer alltid bort att jag inte ska köpa slime åt dom då dom verkligen förstör allt från mattor till sängkläder och sitt egna hår. Hur kan jag ens glömma det gång på gång på gång!?

Som att det inte vore nog med det så ritade dom i soffan och på en vägg med tuschpenna. Dom ritade även på mig då jag somnade i soffan i typ en halvtimme medan vi såg film. Hade som sagt väldigt ont i huvudet.

Köpte sushi till middag och däckade med ungarna när det var sovdags för dom. Slutet gott allting gott.

Dagen efter ordnade grannarna en äggjakt för några av barnen i området och dom hade såååå kul! Så fin idé. Lycklig som har så fantastiska grannar. Är så otroligt tacksam! Det roliga är att barnen på bilden bara är ett fåtal av dom som bor här på gatan. Är barn i mina barns ålder i nästan VARJE hus runt omkring oss. Det är tacksamhet på hög nivå. Så glad över att få bo precis där jag bor.

Vi fick besök, gjorde lite supersnabb och ihopslängd påskismat, barnen fick sina nya cyklar ihopskruvade och så myste vi bara.

Bakade nyttiga muffins då jag blev så sötsugen av att se alla äta påskgodis. Recept HÄR.

Har umgåtts med Tove mycket i helgen. Vi köpte dessa på ICA för att döda mitt sötsug ännu lite mer. Vill bara ha socker hela tiden nu! Och snus! Ville köpa snus när vi umgicks och ge upp men Tove ba ”JAG FÖRBJUDER DIG”, haha. Så det var bara att lyssna snällt. Är glad för det idag men guuud vad sugen jag har varit nu på slutet.

Besatt av Tammy! ÄLSKAR henne, hennes stil, hennes kropp, hur power hon är! Fann så mycket styrka i henne under min separation då hon också separerade med sina barns pappa då ungefär.

Barnen har också fått ses en sista gång innan vi åker. Tove kom hit med middag och glass! Så mys!

Tjejerna var låtsassura, haha. Hur söta!? Älskar ihjäl mig i dom.

Ätit det godaste jag vet!

Plåtat samarbete i sista sekund med min lilla tjej. Hon vill alltid vara med. Eller ja, det är klart hon vill när kakor och choklad kommer fram.

Ätit så god gryta!

Och igår snackade vi ju sexleksaker på instagram. Jag är ju väldigt öppen om det mesta som ni vet och kan absolut vara personlig utan att vara för privat. Jag förstår att många kanske tycker att jag är privat men trots att jag säger mycket så vet ni fortfarande kanske bara 40% av och om mitt liv. Tipsade ju iallafall er återigen om satisfyern (som jag har tre stycken av, haha) som finns HÄR och som aaaaalla kvinnor bör ha hemma. Mitt bästa tips för snabba orgasmer och det är man ju värd. Och den rosa är perfekt att ha när man har sex med sin partner! Finns HÄR. Och buttpluggen är min favorit av dom som jag har (finns HÄR). Den är ny och jag köpte den efter att Josephine Qvist hade tipsat om den på sin story. Jag säger bara mer sex åt folket! Så tröttsamt att det är 2021 och det ska vara så tabubelagt och pinsamt att prata om.

Har stoppat i min tandställning nu! Syns inte alls att jag har den och jag kan ta ut den när jag vill vilket är en frihetskänsla. Alla som har sett den driver med mig nu och skojar om min ”bettskena” – så ja, det ser ju typ ut som en sådan när jag tar ut den =) Ska ha den i 30 veckor men såg att tänderna är i princip heeeelt raka redan efter 10 ungefär. Byter skena varje vecka så kan se ungefär hur tänderna kommer att se ut vecka för vecka baserat på skenorna. Är så glad och ännu mer glad över hur smärtfritt det är! Gör ju såklart lite ont men i det stora hela är det ju helt fantastiskt att den är helt osynlig, går att ta ut och in hur mycket jag vill och gör det den ska. Många tycker att jag är supertöntig som betalar så mycket för att fixa en så liten grej men för mig som alltid har velat göra det känns det så värt. Har liksom velat göra detta sedan jag var tonåring! Är verkligen superglad att jag hittade ett så bra alternativ och att jag äntligen tagit tag i det! Frågade F om han kan föreställa sig mig med helt raka tänder och han ba ”eeeeh, jag har typ aldrig tänkt på dina tänder så jag vet inte”. Sedan ville han kolla på dom så han fick göra det ordentligt nu, haha. Hur kan han inte ha tänkt på det under 10 år!? Skrattade ihjäl mig. Killar alltså.

Testat denna nyhet och jag älskar den!

Köpt en ny korg till badrummet. Ska förvara mina schampon och balsam i den tänkte jag. Har så himla många oöppnade. Ursäkta mitt smutsiga badrumsgolv!

Har haft denna fina, stickade tröja på mig. Finns HÄR.

Mina favoritmellis just nu!

Och något annat jag äter nonstop just nu är acaibowl. Så gott och så hälsosamt.

Har haft mysigt besök!

Läst massor av böcker för kidsen.

Jolie älskar också detta mellis, haha.

Byggt höga torn med min bebis!

Köpte dessa till resan! Ska packa ner nu direkt så att jag inte glömmer bort dom.

Och ett till mellis som ni redan vet att jag älskar. Äpple med mandelsmör. Det är såååå gott och många av er har också skrivit att det verkligen är helt SJUKT gott. Så har ni inte provat så gör det =)

Livet med barn… Min hall ser alltid ut såhär, haha.

Tänk att jag får ha er <3 Så mycket kärlek. I lördags gick jag igenom hela min dm och bara grät floder av hur rörd jag blev både av alla enormt fina ord men också över att ni är så många som delar med er till mig av ert liv, era relationer, er livshistoria. Försöker svara så många jag kan. Och vet ni? Jag ÄLSKAR er! Så så så så mycket. Tack för att ni finns.

Mina hjärtan i nya kläder!

Nu ska jag logga ut härifrån och göra det sista inför morgondagen. Vi åker mot Göteborg tidigt imorgon och innan det kommer jag nog inte att hinna kika in här mer. Har en del att fixa jobbmässigt som jag inte kan göra när vi väl är på plats så det måste helt enkelt bli gjort idag. Vi hörs iallafall igen imorgon som senast. Då kan jag dela med mig lite mer av känslor, tankar osv inför det som ligger framför. Orkar inte känna efter just precis nu för då blir hela dagen förstörd.

Puss och kram/G

Kommentarer

 1. Emma

  Vad kostar din invisalign? Har du både över och underkäke? Har hört så mycket olika summor från folk, men det varierar kanske från stad till stad. Är så sugen på att börja med det <3

 2. S

  Känner verkligen igen mig SÅ mycket i det där att vara ”blind” av kärleken… Känns så hemskt när man kommer ut den där bubblan och ser allt med klara ögon och inser att han aldrig brytt sig ett skit. Usch. Så svårt att förstå att han inte skulle vilja ha en sådan vettig tjej som dig? Jaja, många av oss har varit där i alla fall, även jag. Nu är jag lyckligt gift (även nu efter 7 år och två småbarn känner vi pirret och vi är kärare än någonsin)! Lycka till med allt <3

 3. Ninna

  Känns som att du inte väljer sunda förhållanden känslomässigt? .. Jag hoppas du hittar rätt en dag och någon som är hälsosam för dig psykiskt och fysiskt. Om det krävs mkt känslor för dig för att få dig i säng så talar du lite emot dig själv vad gäller det. Du är offentlig och hur fin som helst, det är lätt att dra till sig ”fel killar” då. Om man nu inte är ute efter det så att säga.

  Hoppas allt går bra med operationen och övrigt❤️tänker på er

 4. Sara

  Hehe kände igen mig med det där med tandställningen och tänderna… jag ska också skaffa invisalign (också velat göra det sen jag var tonåring) och min partner säger bara att han aldrig tänkt på att mina tänder är sneda eller liknande😂 Så är väl kanske mest jag som tänker på det

 5. JT

  Hej, jag inspireras så mycket av dig! Att du har sådan energi trots att ni har mycket framför er och som mamma så är tankarna alltid utanför kroppen och far runt! 🥺 tänker så mycket på er och önskar er all lycka till! ❤️

  Jag tycker du har sån himla fin smak på kläder på både dig och barnen. 😍 såg har nedan att du använder sköljmedel och tvättmedel från grumme med doften sjöbris! Är den bra? Har länge funderat på att använda den men jag vet inte om den är bra och ifall den innehåller massa gifter och så? Vet du? Använder du alltid samma tvättmedel och sköljmedel eller byter du hela tiden? 🤗

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Men åh tack <3 du anar inte hur glad jag blir!! <3 Ja, den är toppen! Nej, det tror jag inte att den gör!! 🙂 Tvärtom till och med! Doftar så gott men inte för mycket. Jag brukar byta då och då men just nu kör jag denna. Kram kram <3 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish