Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Haha, trodde aldrig att jag skulle hinna uppdatera före jag satte mig på flyget men idag var jag snabb på morgonen. Klev upp vid 06 och gjorde sellerijuice, sminkade mig, väckte barnen vid 07 och tog dom till förskolan, åkte hem och bytte om och körde till flygplatsen.

Får så mycket frågor om min vita teddyjacka och den som hänger på kroken är från nelly.com och den jag har på mig som är lite längre och kallare i nyansen är från NAKD. Det är två olika alltså!

Luktar extra gott idag =)

Blir upphämtad på Arlanda och sedan står lunch på schemat. Efter det lite möten och i eftermiddag skriver jag avtal om allt känns som det ska. Berättar mer längre fram såklart. Vi hörs förhoppningsvis ikväll. Puss och kram!

Kommentarer

  1. Tua

    Skulle va roligt om du kan svara på frågor eller något annat skoj på Instagram igen. Tycker att det är så roligt när du gör det!🙂

  2. Maria J🌸

    Skulle inte du kunna göra en sminkrutin för när du sminkar dig lite mer? Hade vart så kul att se och få lite inspiration hur du gör. Kram❤️

  3. Mia

    Jag skulle ha köpt lägenheten eller någon liknande om jag var du. Så mycket extrajobb du skulle slippa och mer tid till LIVET. Hur fin som helst, de som skriver att det är insyn, det ser man att det inte är.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish