Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarn

JOLIE

Hej finisar.

Hur mår ni? Jag mår jättebra och tänkte bara kika in och säga hej. Är helt slut efter denna dag och imorgon väntar också en renodlad arbetsdag för mig, haha. Men det blir bra. Skönt att göra bort allt viktigt nu innan nästa vecka så att fokuset kan ligga på rätt plats då.

Här kommer lite bilder från igår. Jag har ju en liten tjej som älskar enhörningar. Det är typ det bästa hon vet! Efter operationen kommer det ju att behövas mycket mjuka, sköna kläder och framförallt kläder som är sköna att ta av och på och som inte skaver mot såret. Köpte två nya huvtröjor till henne (som ger mig kryp i kroppen då jag helst hade klätt henne i typ beige och vit, haha) som hon blev SÅ glad över och även en så mjuk enhörningströja med lite paljetter. Hon fick också en liten väska som ser ut som en enhörning i form av ett gosedjur. Min lilla, stora tjej.

Den 9e april skriver vi in oss i Göteborg och den 12e (mest troligt) är vårt operationsdatum. Dagarna efter den 9e och innan den 12e är det olika kontroller som ska göras så hon kommer att ha otroligt intensiva dagar. Gör så ont att hon ska behöva gå igenom allt det här och jag ber till högre makter att det kommer att vara möjligt att genomföra ross-operationen (googla) så att hon slipper få en mekanisk klaff och äta blodförtunnande hela livet. Får vi göra den förstnämnda operationen så känns det som att vår resa får ett fint slut precis här och nu och att vi kan njuta av livet i ett par år till utan oro (hon kommer oavsett att behöva opereras igen som vuxen) men om klaffen blir metallisk så kommer tyvärr resan att börja när operationen väl är genomförd. Att ge sitt barn starka mediciner varje dag+ vara orolig för att hon ska göra illa sig + justera medicinerna osv är liksom en resa i sig om ni förstår hur jag menar.. Håll tummarna med oss och för oss.

Nu är det middagsdags. Kram/G

Kommentarer

 1. Kirsten

  Din dotters op kommer gå bra. Var bara positiv, sänder all styrka och kärlek från skåne. Har läst din blogg sen du var gravid med Jason.

 2. Caroline

  Hoppas allt går bra för er💖
  Följt er resa sen jolie låg i magen. Var oxå gravid med vår son som föddes samma dag som jolie. Kommer tänka på er. kram💖

 3. Ida

  Haha känner igen det där med kläderna, men du var glad att det är enhörningar känner jag, min dotter älskar bamse 😭 Meeeen vad gör man inte för sina barn, haha.. Kommer väl värre dagar i tonåren tänker jag 🙃

  Vad oerhört starka ni är, hela familjen, även F som gör detta tillsammans och är så öppen med det. Tror ni är en tröst för många som går igenom samma sak också. Det kan inte vara lätt psykiskt, man gör ju allt för sina barn och situationen ni står i nu… Herregud jag kan inte ens tänka mig hur det är 💔 Hejar sönder på er här hemma ska ni veta ❤️

 4. Sara

  Stort lycka till! När vet dom vilken av operationsvalen det blir, är det först under operationen dom kan veta? Har opererat min dotter som är hjärtebarn (dock ett helt annat fel) och jag vet hur tufft det är innan men ni kommer fixa det!

 5. Fatima

  Hoppas innerligt att det går bra för er lilla tjej & att ni får en smidig operation & slipper massa komplikationer & medicin resten av livet <3

  Mina tankar är med er den 12 e

 6. J

  Min man bytte klaff några år sen. Han valde en syntetisk (tror det var från en ko) Och såklart kommer han behöva göra om den om några år men att välja en mekanisk klaff kändes inte aktuellt för många orsaker.

  Det är jätte jobbigt att gå igenom detta som anhörig, men man blir stark i stunden och jag tror det kommer gå toppen för er!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish