Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina <3

Hoppas att ni mår bra! Jag mår bättre idag och har en hel jobbdag med Tove här hemma. Försöker göra bort precis allt nu denna vecka så att jag är redo att åka när det är dags. Är det inte konstigt att vi inte har fått kallelse än fast vi ska till Göteborg inom fyra veckor? Kommer vi att få den typ en vecka innan eller? Tycker att det är så skumt med tanke på att det ändå är en så pass stor operation och vi kommer att bli borta rätt länge. Jag som är egen företagare kan ju styra lite som jag vill men om jag hade haft ett annat jobb kanske det hade varit svårare att bara plötsligt försvinna från jobbet. Ja, jag vet inte.. Tycker att det är lite skumt!

Nu äter vi lunch och ska snart fortsätta med allt fotande och filmande. Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Sara

    Med risk för att bara upprepa mig här, men vi fick veta va 1,5-2 v innan vår dotter skulle opereras (i Lund). Hoppas ni får ett datum snart, vet att väntan är jobbig ju mer det närmar sig!

  2. Malin

    ”Vårdskulden” som vi pratar om är enorm nu. Därav så informerar man inte exakt dag och tid bara under vilken period. trots att koordinatorer vet datum så kan det ändras snabbt beroende på om det inkommer något akut/sjukdom i narkosteam osv.

  3. Fannie

    Hej,

    Vår son har opererats 3 ggr och vi fick kallelse ca 2 veckor i förväg.
    Du kan alltid ringa till den vårdavdelning hon ska vara inskriven på och fråga, koordinaterna där får tiden från kirurgen som har planeringsmöte ca 1 gång i veckan. Så tiden kan vara bokad ganska många dagar innan ni får den med posten
    Ett tips är att även dubbelkolla med koordinatorn att de bokar Ronald McDonald till er. Pga Corona så får man bara vara 1 vuxen per barn på sjukhuset, även vid svåra operationer.
    Så om inskrivning på sjukhuset är tex kl 08 är det smidigt om resten av familjen är på Ronald under tiden, men då behöver ni checka in på Ronald dagen innan. Inte alltid koordinaterna tänker på det.
    Lite tips bara 😊

  4. Maria

    Anledningen är nog absolut mest troligt pga covid situationen i landet. De första operationer ställs in som inte är akuta och de kallar så tätt inpå de kan för att veta att någon kirurg kan utföra dem. Jag väntar eventuellt på planerat kejsarsnitt då vår lilla knasboll bestämde sig från att gå från fixerad till säte men vändningen lyckades igår och nu hoppas vi att han ligger kvar. Vi fick dock info om att om det blir kejsarsnitt kan det bli samma dag vi får reda på det.

  5. Rebecka

    Inför en op jag gjorde i feb fick jag svar en vecka innan. Pga covid kan de inte planera så mycket längre än ca en vecka i förväg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish