Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er! Onsdag redan och jag mår bra! Har inte tränat på hela veckan eller helgen men tror att jag vågar köra ett pass idag. Eller så väntar jag tills imorgon.. Vi får väl se! Har som sagt varit supertrött nu på slutet och valt att lyssna på kroppen helt. Sovit mer och inte gjort minsta övning varken hemma eller på gymmet.

Annars ska jag skriva ut och skicka in papper till min redovisningskonsult idag, filma samarbete och försöka sova i tid. Har varit vaken för sent dom senaste dagarna och ätit glass och kollat film halva nätterna typ..

Min bästa låt just nu! Dock så handlar den ju (inte helt otippat när det kommer till mig) om sex, haha. Verkligen bara det. Så gillar ni inte det så behöver ni ju absolut inte lyssna. Vet inte varför men som ni redan vet sedan länge tillbaka så fastnar jag ju lätt för låtar som handlar om just det. Fråga inte varför för jag kan inte svara på det =)

Köpte nytt munstycke till min dammsugare men självklart passade det inte =) Väldigt typiskt mig att bara chansa. Behövde verkligen dammsuga igår så tejpade tusen varv runt det med vanlig tejp och det gick faktiskt bra men ingen långsiktig lösning såklart. Finns det något munstycke som passar till ALLA dammsugare eller måste jag köpa en helt ny? Har för mig att ”twinner” passar till alla va? Fanns dock inte där jag handlade.

Min middag igår! Kan typ äta hur mycket som helst. Äter nästan mer nu dom dagarna jag inte tränar. Perfekt återhämtning att äta extra mycket så kan jag utmana mig själv med ännu tyngre vikter sen. Tips på ”nyttig” tacos är att köra nachos i ugnen med vanlig ost + lite parmesan och steka kidneybönor i tacosalsa och tacokrydda + lite vatten. Gurka, tomat, babyspenat och som sås hade jag paprikaröra, hummus och crème fraich. Och så massor med koriander och pressad lime + chiliflakes över. Blev väldigt mätt och så åt jag glass sen också, haha.. Gillar inte ens glass vanligtvis men får cravings i perioder efter Lohilos med salt karamellsmak. Finns typ på ETT ställe här i Umeå så får åka jättelångt för att kunna köpa den med.

Så ja, igår åt jag en annan men denna på bilden är SJUKT god den med så den är ett supertips om man vill ha sockerfritt och är okej med sötningsmedel.

Önskar er en fin dag. Kram!

Kommentarer

  1. Hanna N

    Jag har också ett twinner-munstycke till min dammsugare (Electrolux) men var tvungen att köpa en skarvdel till den. Drygt, men nu funkar den super😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish