Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Weekend

Inlägget innehåller annonslänkar

Helgen har varit lugn och jag har varit rätt så barnfri. Känns så konstigt att jag har en barnfri vecka och helg framför mig igen nu med andra ord. Men det blir nog bra! Har varit så trött och orkeslös nu på slutet och jag vet inte ens varför. Vilar helt från träningen ett tag nu och lyssnar på kroppen. Sover, äter, sover och sover lite till.

I helgen har jag duschat länge, glidit runt i body och bara tagit det lugnt. Tvättat alla sängkläder, dammsugit (och tagit sönder dammsugaren, haha), vattnat alla växter, dammtorkat osv. Bodyn är förresten så fin och finns HÄR. Kostar bara 119:- nu såg jag!

Tog med barnen till Leos lekland då dom hade tjatat ihjäl sig om det. Blev tre timmar med galen lek och Jason var ööööööverallt hela tiden och klättrade och sprang som att livet hängde på det. Höll på att svimma av honom nästan, haha.. Han är så sjukt fysisk och hade nog kunnat springa runt där i typ 10 timmar utan att bli minsta trött.

Jolie har fått gulliga hårspännen. Finns HÄR.

Och i början av helgen så hade vi Jeanette och barnen här! Så mysigt.

Städat sminkväskan har jag också gjort. Det var på tiden. Älskar när allt känns rent och fräscht.

Min bästa foundation just nu hittar ni HÄR, mina fransar som jag alltid har HÄR, bästa concealern jag provat HÄR och min läppfärg som jag har varje dag (som är perfektion!) HÄR.

Hoppas att ni har en fin dag såhär långt! Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish