Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hjärtoperationen

Ni är många som frågar både här och på instagram när Jolie ska opereras och jag vet inte exakt när ännu. Det enda vi vet är att det blir senast den 21a april. Så det är inom en månad i princip.. Känns jättejobbigt att få kallelse med så kort varsel men det är vad det är. Mer än så vet jag inte än men jag lovar att berätta när jag vet mer.

Gör så ont att allt det här ska behöva hända men jag vet också att det kommer att gå bra. Det måste det göra. <3

Kommentarer

  1. Ulrika

    Din lilla gulletös kommer få allra bästa vård/omvårdnad i Gbg, dom är SÅ kunniga inom detta med hjärtebarn så ni kommer vara i de tryggaste händerna!
    Kram

  2. Sara

    Kära Gabriella.
    Jag kan inte ens föreställa mig vilken ångest du känner. Vi är många som håller tummarna för att allt ska gå bra.
    All kärlek och styrka till dig <3

  3. Åsa

    Så jobbigt att inte riktigt veta när. ❤️
    Ett litet tips är att ni har några tröjor/koftor/blusar som Jolie slipper dra över huvudet (kan göra ont att lyfta armarna efter operationen). På sjukhuset kanske hon har sjukhusskjorta, men det kan ju fortfarande strama i såret när ni kommit hem igen. Fast det visste du säkert redan. Lycka till hur som helst!

  4. Mia

    Jag har känslig mage och fått magkatarr. Köpte på apoteket proibs som är i små påsar.
    Redan första dagen kändes magen bättre. Du kanske har IBS. Bara ett litet tips. Tror det kommer gå bra ang operation för din dotter. Kirurger är så skickliga. Ta hand om dej i kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish