Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Aloha

Har bott i mjukisbyxor och myst i soffan med Tove. Kollat youtube och babblat massor. Ska snart träna och sen unna mig en lång dusch. Har kanske jordens smutsigaste hår idag, haha. Har också pratat med min tandläkare på FaceTime idag så inom några månader har jag helt raka tänder där uppe. Wiho! Och det bästa är ju att det inte kommer att synas aaaaalls att jag har något i munnen. Eller vet ni vad det bästa är? Att jag inte behöver dra ut några tänder. Så glad att jag såg över mina alternativ. Kändes verkligen som att denna tandläkare förstod mig och sa ”du har ju så stora läppar och ögon och då vill vill ju ge dig ett större och bredare leende och inte tvärtom”. Är så glad! Snart får ni väl se mitt fina smile på varenda bild. Haha, nja.. Det kommer aldrig att hända för är så himla obekväm på bild alltid oavsett. Hatar verkligen att ta bild på mig själv och kommer alltid att göra =) Hoppas att ni mår bra. Det gör jag iallafall. Kram!

Kommentarer

  1. Lina

    Hej! Vem är på tv rutan på sista bilden? Du är så otroligt stark! Brukar inte kommentera så kan väl lika gärna skriva något snällt:) ta hand om dig o din fina familj

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish