Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Hej älskade ni <3

Har tagit extradagar med barnen så därav lite tystnad här inne. Så får jag vara barnfri i helgen istället vilket jag verkligen behöver då jag har en del att ta tag i. Hur mår ni? Jag mår faktiskt jättebra. Fixar tvätt, lyssnar på hög musik, jobbar lite och har haft Tove i telefonen fram tills för en liten stund sedan.

Nytt rekord på hip trusts idag och det blev 150 kg. Känner mig stark, starkare och starkast just nu.

Jag har äntligen gjort något som jag egentligen har behövt göra länge. Har bokat tid hos en tjej som är specialiserad på narcissism och relationer med sådana. Jag har en del av det i mitt bagage och på fredag har jag mitt första samtal. Jag tror att jag har enormt mycket att bearbeta från min barndom som tyvärr också återspeglar vilken typ av ex. killar jag drar mig till idag och hur jag ofta tillåter mig själv att bli behandlad. Jag har inte haft ork till detta innan men om jag ska kunna gå vidare och bryta mönster som gör illa mig så måste jag ta tag i det. Dom senaste dagarna är det enda jag har gjort att läsa på om narcissism, dold narcissism och allt däremellan. Har lärt mig så mycket men har också blivit så extremt mycket sorg och tårar. Och acceptans som har varit jobbig men som ändå har gjort att jag har fått nya insikter och förstått saker som jag kanske tidigare inte har velat förstå. En vacker dag kommer jag att berätta precis allt för er och mitt mål är att jag ska vara där om ett år. För jag vet att jag är långt ifrån ensam och jag vet att jag kommer att kunna hjälpa tusentals andra tjejer med hjälp av mina plattformar. Bara här på bloggen når jag liksom ut till upp mot 60.000 unika personer i veckan. Jag vill kunna ge andra den hjälp jag själv aldrig har fått eller valt att få förrän nu.

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Therese

    Starkt av dig att söka hjälp för det!! Jag hade också behövt hjälp med att bryta ett sånt mönster 🙁 jag drar också till mig narcissistiska män och bröt totalt med den senaste för 6 mån sen efter en relation på ca 5 år och det var sjukt tufft men jag känner mig så fri nu och jobbar på att bli hel igen.. Lycka till och skriv gärna om vad du får för råd/hjälp i bloggen, det kan säkert hjälpa många utsatta <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Sök hjälp hos psykolog!! <3 du kan inte förändra andra men du kan förändra dig själv och jag tror det viktigaste är acceptans och förlåtelse. Att förlåta sig själv alltså. För att man inte visste bättre. Kommer skriva mer om allt, allt, allt när jag känner mig tillräckligt stark. Stor kram <3 och du är stark!!

      1. Therese

        Kommer nog göra det när jag e redo 🙂 Du har så rätt, jag accepterade och förstod till slut att han aldrig kommer förändra sig och sen lyckades jag bryta med honom helt. Du skriver mycket klokt och har hjälpt mig många gånger att värdera mig själv högre och tro på mig själv genom det du skriver på bloggen 🙂 TACK, du är också stark!! <3 Stor Kram till dig och alla andra starka kvinnor som läser här och också gått/går igenom liknande. <3<3

  2. Matilda

    Så viktigt och intressant detta. Har själv kommit till insikt senaste året att jag vuxit upp med en förälder med narcissistiska drag/narcissist. Möjligt att även den andra föräldern är det. Brottas ofta med insikten om att jag är väldigt lik dem nu som vuxen, jag vet med mig att jag själv också har narcissistiska drag och vill inte låta det ta över i min relation med mina egna barn.

    Detta blev luddigt men det jag ville säga var väl att man kan ha narcissistiska drag men ändå vilja väl och vara medveten om det. Det finns nog personer med olika grad av narcissism i sig så att säga.
    Jätteintressant att du tar upp det!
    Matilda

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Nej, det är inte alls konstigt! Jag har också mycket sådana drag och speciellt i bråk! Men så länge man är medveten så är man ju fortfarande en person som vet om sina brister. Sedan kan man förändra och arbeta med det. Det är inte konstigt att man har med sig delar av dom som man har vuxit upp med <3 Och det har du helt rätt i 🙂 vissa har ju bara sådana drag medan andra saknar empati helt för andra människor. Kram <3

      1. matilda

        Precis! Tack. Skönt att höra att andra har någorlunda samma historia för detta är inget man pratar om direkt.. 🙂 <3

  3. E

    Men var F narcissist eller? Känns inte som det då du skriver så gott om honom och ni var ju tillsammans länge.. isåfall dras du inte bara till sådana?

  4. Johanna

    Grattis till pb 150 kg, det är ju sjukt bra! Så stark! Är mer nyfiken på vilka vikter i dina övningar du orkar. Läste häromdagen om ditt ”dike” och det har faktiskt jag också fått som mål att träna fram av inspiration från dig. Sjukt snyggt!

  5. Issa

    Åh kan jag få kontaktuppgifter till den tjejen?
    Söker just en sån terapeut.. håller på o försöker bryta mig loss ur ett förhållande med en narcissist

  6. Johanna

    Skriv gärna inlägg om vad som. Kännetecknas av narcissism 🙂 med egna ord så det inte är Google ord. Om det känns ok, kram

  7. Cecilia

    TACK för att du tar upp detta! För mig som växt upp med en narcissist till mamma och dragits till sådana killar hela mitt liv är det en sån lättnad att läsa. Känns som att det är ett otroligt viktigt ämne att ta upp då de som växt upp med narcissister ofta har relationer med narcissister och dras till dem i vuxen ålder med, både i kärleksrelationer men även kompisrelationer. Relationerna man har när man blir äldre lixom speglar sig i ens barndom.. Så viktigt att prata om, önskar fler var medvetna om detta då narcissister finns överallt! Går hos en så så bra psykolog nu som hjälper mig att bli hel igen, blir som en ny programmering i min hjärna efter allt man varit med om.. Att våga ta hjälp och bli mer medveten är det bästa som hänt mig! Lycka till med allt, ser fram emot att höra din historia när du är redo. Stor kram till dig!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      EXAKT. Du är inte ensam!! Och det där med att sådana killar dras till en och man dras till dom tillbaka är så himla sjukt bara.. Det är läskigt att dessa narcissister kommer i olika former också och en som kanske inte känns som en ”självklar” sådan kan vara ex. en ”dold narcissist”. Sjukt läskigt. Men när man inser varför man dras till dom så blir det så mycket enklare att lösa problemet och jobba på sig själv. Du har så rätt. Stor kram!! <3

      1. Mia

        Se upp för narcissister. Dom ändrar inte på sig. Egoister som försöker förstöra för andra. En sådan person måste man få bort från sitt liv direkt. Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish