Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I love u

Sitter och går igenom kommentarer i tårar. TACK för att ni finns och för att ni skriver så fina och värmande ord till mig. Tänkte svara på allt nu ikväll men stänger ner för idag och svarar resten imorgon. Så om ni tror att era kommentarer inte har kommit fram så har jag bara inte godkänt allt ännu.

Förstår ni hur fina ni är eller? Och fattar ni hur mycket motivation ni ger mig till att fortsätta dela med mig när ni skriver så himla snälla saker. Verkligen jättetack till er. När corona är över så ska jag köra på det jag har sagt så länge och hyra en stor svit i Stockholm + bjuda in så många som er av möjligt. Bara dricka bubbel, äta fruktfat och ha tjejsnack.

Och det där med att jag går min egna väg. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. För det är faktiskt bara så man kan vara genomgående lycklig på livets resa. Glöm aldrig, aldrig det och glöm ALDRIG att vad andra än tycker och tänker eller försöker få er att tro om rätt och fel så ska ni BARA lyssna inåt. För varenda litet svar som ni söker finns inom er. Och att lyssna inåt i kombination med stark självkärlek så blir man sin egna bästa vän= lycka. Vet ni hur många gånger jag har fått höra ”men du fattar ju att det där inte går” eller ”man kan inte vara lycklig hela tiden” osv. Låt aldrig någon få er att tro att saker och ting inte går. Bara för att det inte går för dessa människor så går det alldeles utmärkt för just dig. Tyck synd om dom istället. Man kan inte förändra andras inställning till livet oavsett hur mycket man vill.. Tro mig, jag har försökt. Det går verkligen inte. Men man kan inspirera andra till att våga och chansa genom att göra det själv och visa att vad som helst är möjligt. För det är det verkligen. Och den tron kommer jag aldrig låta någon ta ifrån mig.

Jag älskar er! Puss och kram och godnatt. Jag somnar med ett leende på läpparna tack vare er <3

Kommentarer

  1. Amanda

    Sååå roligt om det blir så att du kan bjuda in dina följare!! Har följt dig på Instagram sedan innan Jason föddes och har läst din blogg lika länge <3

  2. Ninna

    Tack för att du öppnar upp dig på detta vis❣️Man anar att det är något som ligger där som du (och många andra) behöver bearbeta. Hitta sig själv. Jag har inte själv varit med om narcissism i min uppväxt men har läst mkt om det och man har stött på ”speciella” människor under livets gång. Jag tror starkt att ens barndom återspeglar under hela ens vuxna liv och avgör mycket av ens val och mående och hur man ser på livet, val av partner osv. Jag vet det själv, i mitt fall ofta brist på närvarande föräldrar,men ändå inte. Iaf är det något som fattas mig från barndomen, klurar fortfarande på vad det är. Jag tror absolut på lycka men jag tror inte den är där varje dag, varje timme och minut. Livet går upp och ner och slutar man inte jaga efter konstant lycka så tror jag man blir besviken. Men detta betyder inte att livet är slut. Så länge man vet att den kommer finnas där oavsett vilka utmaningar man går igenom så är det som det ska vara. Man ska inte sluta jaga mål, absolut inte men man måste vara medveten om att det här livet inte är förevigt och jagar man kickar ständigt så lär man bli sårad och besviken. Bättre beslut, grundade i en god självkänsla och medvetenhet om att inget varar förevigt och även att man ska leva livet fullt ut och må bra med sig själv. Vi alla måste jobba med oss själva livet ut och det är på något sätt fint, hur man utvecklas och växer som människa, med rätt hjälp på vägen. Älska sig själv för att kunna älska andra 💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish