Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Mellismuffins

Hello älskade ni!

Hur mår ni? Jag mår jättebra och tänkte ge er receptet på mina mellis/frukostmuffins nu. Jag har fått jättesvårt med att äta frukost och det går lite i perioder för mig. Ibland har jag omöjligt att få i mig något på morgonen och ibland är jag hur hungrig som helst. Och just nu har jag den förstnämnda perioden.

Du behöver: 

– 7,d dl fiberhavregryn

– 4 msk agavesirap

– 0,5 tsk kanel

– 2 tsk bakpulver

– 4 små, mogna och mosade bananer (viktigt att bananerna är mogna för annars smakar muffinsen rent ut sagt skit)

– 2 msk olivolja

– 2 ägg

– 1 tsk vanuljpulver

– 5 dl iKaffe från Oatly

– Mörk choklad

Gör såhär: Mosa bananerna med en gaffel och vispa runt med äggen och olivoljan. Blanda fiberhavregryn med resterande ingredienser förutom mjölken i en annan skål. Rör ihop allt och tillsätt sedan mjölken. Låt smeten stå ett tag innan du fyller cupcakes-formar med smet + mörk chokladbitar. Grädda i ugnen i 200 grader tills dom ser klara ut.

Detta är ju inte ”goda” muffins som man äter till typ efterrätt utan det blir ju mer som att äta havregrynsgröt fast en mycket godare variant. Jag tar ofta med dom i bilen när jag ska till gymmet och äter på vägen eller efteråt. Så perfekt mellis verkligen! Mina barn gillar dom med. Tycker att dom är godast varma men har dom i kylen och värmer innan jag ska äta. Goda kalla också dock =) Beror ju på vad man gillar.

Kommentarer

  1. Emma

    Dom svarta vida byxorna du hade på dig på en bild för ett tag sedan från Nelly, har du länken till dom? Har letat efter dom men vet inte vilka det är 🥰☺️☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish