Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Monday

Innehåller annonslänkar

Hej fina, fina!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt väldigt bra och har haft en så bra helg. Fredagen var lugn och jag körde en haul med mina favvisar när det kommer till träningskläder.

Under fredagskvällen var jag väldigt sliten och trött. Åkte jag hem till Tove, blev bjuden på middag och somnade i hennes soffa.

Och på lördagen blev det mer bästishäng och vi köpte MAX-mat, hängde i soffan hos mig och bara babblade. När Tove hade åkt så bestämde jag mig för att bli människa igen och duschade länge, körde lite brun-utan-sol, lockade håret och kände mig som mig själv igen. Testade lite sommartoppar som jag har fått hem och drömde mig iväg till sommaren för en stund =) Lördagskvällen blev en riktig myskväll tillsammans med en väldigt fin person och det behövde jag verkligen.

Den virkade toppen hittar ni HÄR.

På söndagen så stod inspelning av samarbeten på schemat. Fick hjälp att filma och fota hela dagen så det var väldigt tacksamt. Haha, bjuder på bilden nedan. Kommer rabattkod här på bloggen med så att ni får den här också!

Byxor – HÄR. Perfekta hemmamysbrallor och jag har dom i svart med.  

Och alltså mitt hem <3 Så tacksam att jag får bo här. Så glad över varje liten millimeter av mitt fina hus.

Min bästa låt just nu!

Jag och Tove har skaffat oss likadana skor (igen, haha) också. Finns HÄR.

Söndag = läppmask, fotmask och choklaaaaaad.

Och så blev det laser på det! Gjorde ju inte min behandling förra veckan då jag hade solat för nyligen. Gjorde ansiktsbehandling med. Både Fotona och Nordlys. Var sådär superfint knallröd i ansiktet resten av dagen, haha.

Och förresten! Ett litet tips för er som också försöker äta så lite gluten som möjligt eller inte tål det. Denna pasta är den godaste enligt mig just nu. Man känner typ knappt någon skillnad från vanlig pasta.

Googlade förresten på mitt namn igår kväll när jag var uttråkad och fick upp massor med fina blogginlägg från er där ni hade nämnt mig och skrivit så fint om mig.

Och så fastnade jag på detta inlägg angående mitt ”dike” i ryggen. Haha. Väldigt bra beskrivning! Har fått höra allt från att det ser ut som att jag har två järnrör mitt på ryggen till att min rumpa fortsätter längs hela min rygg ;p Har ju mest muskler på benen och i rumpan men är sjukt glad över mina ryggmuskler med. Sedan ska jag vara ärlig och säga att dom mestadels kommer från ”vanliga” rygglyft men gör ju en del benövningar där ryggen får aktiveras också.

Annars har jag inte gjort mer än att träna, äta och sova. Har fått tid för gastroskopi för min halsbränna med och bara därför har den plötsligt försvunnit!? Har inte haft det en enda gång sedan mitt läkarbesök i torsdags, haha.. Förstår ingenting. Vi får väl se om den kommer tillbaka men det vore ju väldigt skönt att slippa. Detta känns lite som alla gånger när jag har åkt in till förlossningen med värkar och sammandragningar för att föda barn och DIREKT dom har kopplat upp mig på ”maskinerna” så har allt som bortblåst.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Josefine

    Haha nämen! Det är ju jag som skrivit det där inlägget🙈 Brukar aldrig kommentera men läser slaviskt din blogg och träningsmässigt så är du absolut en stor inspiration som du kanske förstår🤪 Så tack för att du delar med dig så mycket av både utveckling och träningstips.❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish