Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Fått veta att jag får tillbaka på skatten i år! Ingen är lyckligare än jag! Jag brukar ju alltid få betala tillbaka typ 40.000:- så det var verkligen befriande att få igen nu istället. Skrek av lycka när jag loggade in på Kivra och såg mitt besked.

– Har lämnat blodprover idag! För min lilla mage =) Kollade bort så mycket när dom skulle sticka mig och hon som gjorde det ba ”är du verkligen okej?”. Haha.. Förklarade att jag är jätteokej men det ÄCKLIGASTE jag vet är att se när blodet kommer ut ur mig i dom där behållarna. Vet inte varför men mår så sjukt illa av att se det och det ser dessutom så mycket ut.

– Något annat jag har gjort idag är att baka mellismuffins. Jag hatar verkligen att baka men i och med att jag vill äta hälsosamt och bor i Umeå så är inte utbudet superstort. Gjorde typ ”grötmuffins” som är perfekta till mellis. Älskar! Kan lägga upp recept imorgon. Tänkte käka upp denna nedan men kom på mitt i att jag tog bort pappret att jag trots allt har en blogg och borde ta bild på den först ;p

– Nuuuu ska mamman få bli fin i håret. Har bokat frisörtid nästa vecka på min fina vän Matildas salong. Och jag ska göra en rejäl makeover hade jag tänkt. Nya tider, nytt hår. Ska ljusa upp det ordentligt och mörka ner botten rejält. Tänkte mig typ som jag hade på bilden nedan. Blir en bra start att ljusa upp hos frisör och sedan låta solen sköta resten. Var för övrigt gravid med Jolie i magen på denna bild… 2017 alltså! Tiden går så fort! Fy vad jag längtar efter sommar nu och att få vara sådär somrig + slippa ha på mig vinterkläder. Har så sjukt mycket snygga sommarkläder som bara ligger och väntar. Har laddat upp med dom hela hösten och vintern, haha.

– Blev plötsligt överraskad av ett så gulligt bud från Ballerina! Barnen kommer bli så glada när dom kommer hem och får testa alla nyheter.

– Jag är ju sämst på att sminka mig som ni vet! Geggar bara runt med massor av saker i ansiktet, haha.. Men nu ska jag prova lite primer och har hört så bra om denna. Testade imorse och blev faktiskt sjukt positivt överraskad.

– Fruktskålen är uppladdad och klar här hemma! Älskar verkligen granatäpple och får sådana sjuka cravings på det ibland. Synd att det tar sådan tid att få ut alla kärnor och att jag har noll tålamod. Brukar dela den i hälften och öppna upp varje halva lite. Sedan vända den upp och ner och banka med en stor sked, hehe. Hur gör ni?

– Dagens lunch var sååå god! Tips, tips, tips. Stekte grönkål med olivolja och örtsalt, kokade quinoa på sidan av och blandade om. Hade kallrökt lax, hummus, ägg, tång och pressad citron till. Och massor med örtsalt och citronpeppar. Och lite pumpakärnor.

– Måste också få gnälla på alla äckliga män och killar på gymmet. Jag har ångest över att gymma ibland för att jag bara känner och ser hur vissa bara STIRRAR sönder på min rumpa medan jag gör vissa övningar. Och då blir det alltid så att jag kollar tillbaka och får ögonkontakt vilket säkert gör att dom tror att jag också är intresserad osv. Men har så svårt att låta bli att dubbelkolla när jag märker att någon glor och så råkar jag alltid göra det flera gånger vilket väl ger dom ännu mer bekräftelse i att jag är sugen på dom med. Har också flera gånger varit med om att män kommer fram och säger något halvsexuellt, kommenterar mina övningar, säger att jag ska hälsa barnen eller frågar något om dom eller bara står orimligt nära och typ halvt snuddar i mig där bak. Och detta är inte heller första gången jag får meddelanden på instagram från dessa män som vill träna med mig, köra ett pass med mig, lära mig träna överkroppen, lära känna mig mer osv osv osv. Tycker att det är så äckligt och jobbigt.. Och att träna sena kvällar när det är stora killgäng på gymmet är ännu värre för då känner jag mig alltid ännu mer utsatt. Idag när jag tränade så kom det fram en kille och frågade om jag inte hade en jättestor blogg och så sa han att han hade lite frågor till mig angående det osv osv osv. Är bara så trött på killar över huvud taget och vill bara ha mitt egna space och utrymme när jag gymmar. Fick detta meddelande i natt också och känner bara LÅT MIG VARA, snälla.

– Idag är det ju internationella kvinnodagen och jag vill slå ett slag för oss tjejer. Vi är bäst <3

Annars så har jag beställt nya glasögon och solaglasögon med styrka då jag verkligen inser mer och mer att jag är helt blind typ. Ser verkligen så jäääääkla dåligt och speciellt dom dagarna jag är trött. Kommer dock vägra glasögon till vardags iallafall men skönt när jag kör bil långt eller jobbar vid datorn. Måste typ köpa linser ändå…

Puss och kraaam!/G

Kommentarer

  1. Elin

    Men fyfan känner igen mig. Vill typ klä mig fult för att män inte ska glo när jag gymmar . Men samtidigt vill klä mig som Jag tycker är snyggt. Man tappar fan hoppet om män. Dock skönare när man gymmar tillsammans med nån.. Vi får stå på oss 😘

  2. Johanna

    Ojoj håller verkligen med gymsituationerna.. jag tränar på ett pyttelitet gym i byn där jag bor och på bara det lilla stället har jag blivit utsatt för män som stirrar, lägger kommentarer och kommenterar kroppen på ett sexuellt sätt. Är så frustrerande och detta gör att jag väljer ett inte göra ex ben och rumpövningar när det är killar där just för att slippa detta. Tråkigt att det ska måsta va så.

  3. Mia

    Men säg till personalen. Så kan du inte ha det. Synd du dissar glasögon öppet i bloggen. Det var inte så lätt att ha som tonåring men hade bra vänner. Och nu finns det så fina bågar. Många passar jättebra i glasögon.

  4. Kajsa A

    Har också blivit utsatt för äckliga gubbar/killar på gymmet. Hade till och med en som stod och fotograferade mig medan jag gymmade, då tog det hus i helvete kan jag säga. Jag viker mig aldrig! Är snabb på att skälla ut. =) Det värsta av allt är ändå när dem försöker flörta när min sambo är precis bredvid. Visa någon jävla respekt oavsett om man är singel eller inte. Kram. <3

  5. Leoni

    Vilket gym tränar du på? (Alltså kedja, inte specifikt) Jag tränar på SATS och har flera gånger sagt till i receptionen när en kille/man har kommit fram till mig och lagt en sexuell kommentar eller bara sökt kontakt med mig på ett sätt som jag finner obehagligt, majoriteten av gångerna har mannen i fråga (de kan se på övervakningen att det du säger stämmer) antingen fått en varning eller rent av blivit avstängd från det gymmet. Dom tar jätte allvarligt på sånt.

    Gym ska kännas tryggt för alla och det är ingen dejting site eller bar för raggning, känner du dig obekväm så SÄG TILL DIREKT! Jag är inte bekväm med att säga till män in person så jag gör det via personalen. Du ska absolut inte känna dig obekväm på gymmet <3

  6. M

    Har haft en bullet vibrator i många år jag använder själv med också med min man. Den har börjat glappa😂 skulle du köpa en satisfyer eller en ny bullet vibrator?🙈

  7. Lovisa Halvars

    Jag köper alltid frysta granat äppelkärnor på ica, färdigt så man slipper jobbet å pilla ur😬

  8. Lovisa

    Jag brukar dela granatäpplet och sen ha halva i en skål med vatten. Å sen rensa där. Blir mkt mindre kladd å ingen risk för att skvätta ner halva köket 👌

  9. Ida

    Köper frysta granäppelkärnor 😉

    OM jag köper färskt nån gång så lösgör jag dem i en stor skål med vatten =inget kladd

  10. Maria

    Att skaffa dygnet runt linser är det bästa val jag gjort. Har de dygnet runt i 25 dagar cirka. Använde aldrig mina glasögon och såg heller aldrig något. Gör en ny synundersökning och få reda på linsstyrka och testa linser. Jag har coper vision biofinity. Dygnet runt linser är lite dyrare men helt klart värt att slippa hålla på med varje dag

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish