Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Gud vad dagarna går fort! Redan torsdag idag.. =) Hur mår ni? Jag mår jättebra och har precis haft tekniker här som har bytt en del på diskmaskinen då det var en spricka i den. Nu saknades det dock en list så han måste komma tillbaka nästa vecka igen, haha.. Känns som en neverending story med mina vitvaror och maskiner som går sönder här hemma.

Så less på detta verkligen! Och diskmaskinen är ju bara några månader gammal. Tycker det är så jobbigt att ha massor av män springandes här hemma var och varannan dag också. Är det inte tekniker så är det snickare och är det inte det ena så är det det andra. Men skönt att få det löst iallafall och vi får hålla tummarna att inget mer går sönder på ett tag.

Min lilla tjej nu imorse! I sitt nya set som jag köpte på Lager157! Brukar typ aldrig vara där men Toves döttrar hade detta och det var såå fint så kunde inte låta bli. Älskar ju ribbat. Och så kostar det typ 130:- totalt för tröja och byxor. Så värt!

Köpte dessa till henne med. 30:- typ =) Är inte den som snålar men är ju ändå roligt när man hittar fina, billiga kläder till barnen.

NU: Dags för frulle. Vi hörs senare idag. Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Linnéa

    Apropå vitvaror.
    Köpte en torktumlare till mina föräldrar i julklapp så när dom väl fick den så skojade min mamma och sa att nu när vi har en ny torktumlare så går väl diskmaskinen sönder. Och vad händer?! Jo diskmaskinen går sönder. Så fort man köper något nytt (speciellt vitvaror känns det som) så ska det ena gå sönder efter det andra, tur att allt löser sig iallafall haha 😂 Ha en fin lördag fina du! 🥰❤️

  2. Katarina T

    Men åååh, fina Jolie! Så stor hon ser ut att vara på bilderna! Minns när man såg på Jason att han gick från bebis till barn, nu ser man det så tydligt på Jolie också. Massor med kramar <3

  3. Elin

    I all välmening, hoppas verkligen inte du tar illa upp men nästa gång du köper vitvaror välj från märken som är hållbara och som många har positiva upplevelser ifrån sen många, många år tillbaka. Till exempel Siemens i tvättmaskin/torktumlare som de flesta bolag sätter in vid nyproduktionen har inte lika hög kvalitet eller hållbarhet som Miele eller Bosch. Smeg har fina saker men läser man engelska recensioner (smeg har varken funnits länge i Sverige eller är så stora i vitvaror) får man snabbt upp många, många missnöjda kunder.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish