Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdagskväll

Finns inte så mycket att skriva såhär i coronatider. Och som ni vet så gör jag inte så mycket annat än att bara ta hand om mig själv just nu.

Köket är iallafall äntligen på plats igen! SÅ himla skönt. Visst blev det fint!?

Tvätten kör för fullt i vanlig ordning =) Känns som att det är mitt heltidsjobb ibland.

Och hur fina är inte mina nya träningsband? Älskar färgen! Dessa som är lite tjockare är perfekta för hemmaträning då dom verkligen ger mycket motstånd.

Laddat upp med vitaminer här hemma =)

Nu ska jag träna! Har så fina, nya tights på mig också! Syns dåligt på dessa bilder men ska visa er bättre sedan.

Såg förresten att några av er hade frågat varför era kommentarer inte har släppts igenom och jag har inte godkänt dom än – det är därför! Ska göra det senare ikväll.

Puss och kram. Ha en fin kväll <3

Kommentarer

  1. M

    Aaaahhhh vad skönt att höra att tvätten ibland känns som ett heltidsjobb när man har ett par barn. Då är det inte bara jag! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish