Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker som får mig att må bra

Nu har jag ju varit lite ledig under rätt lång tid och här är min lista på saker som jag märker verkligen gör stor skillnad för mig: 

– Stretcha efter varje träningspass. Så skönt att komma ner i varv igen efter att pulsen har varit superhög. Och det behövs verkligen så jag blir sjukt stel av all styrketräning. Kan bli så avslappnad när jag stretchar att jag nästan somnar till, haha.

– Citronvatten varje morgon! Och ibland kör jag äppelcidervinäger eller ingefärashot istället eller till. Tycker att min mage mår så mycket bättre av det. Vet inte om jag inbillar mig eller inte men dom dagarna jag glömmer detta så får jag halsbränna rätt snabbt.

– Sova med värmekudde. Haha, vet inte om det beror på att jag behöver närhet eller om det bara är skönt med värmen. Blir såååå lugn av det och somnar direkt. Det är Tove som har gjort mig beroende då hon har väldigt mycket kärlek för sin som hon har hemma. Och när jag började använda min förra veckan blev jag helt kär. Det är så mysigt!

– 8 timmars sömn! Går och lägger mig vid midnatt nu för tiden istället för att somna typ 02-03. Det gör så mycket för mig!

– Inte sitta med datorn innan sovdags. Detta gjorde mig alltid SÅ stressad. Att plugga och jobba under kvällstid är helt okej men jag gjorde det alltid in i det sista tills jag i princip däckade.. Och då finns på något vis stressen i kroppen precis när man ska sova. Fungerar så bra för mig att köra datafritt efter typ 21-22. Jag behöver det!

– Säga nej. Gud, vad jag har känt mig dum nu på slutet men jag har tackat nej till typ allt och alla. Och har helt ärligt bara sagt ”nej, jag orkar inte ses” till folk. Jag har bara behövt mitt egna space och att få vara i mina egna tankar och känslor. Klart att jag saknar många av mina vänner mycket men ibland måste man välja sig själv och säga nej med.

– Äta regelbundet. Har varit dålig på det tidigare men försöker få till samma timmar varje dag nu och det gör så bra för mig! Och mycket mells med. Försöker äta något varannan timme typ och det är jätteskönt för både mitt blodsocker och magen =)

– Sola.. Alltså jag vet att jag inte borde eller ska.. Men nu när det är mycket med Jolie och jag bara gör allt för att må så bra som möjligt så tillåter jag det ändå. Har ju varit solariumberoende sedan jag var typ 14 år. Ni som har hängt med här inne länge vet att det är min stora last i livet. Sedan har jag haft perioder där jag klarat mig ifrån det i typ ett helt år. Det är dock solariet som har räddat mig genom mina jobbigaste perioder i livet – alltid. Mår så mycket bättre efter typ tio minuter i det. Så fram tills operationen som är inom sex veckor så ska jag fortsätta när jag känner att jag behöver det.

– Ingen tystnad. När jag är själv hemma så blir jag helt knäpp i mina egna tankar om det är tyst. Så musik eller att tvn babblar i bakgrunden är ett måste för mig. Det får mig att orka just nu och det är huvudsaken.  

Vad gör ni i vardagen för att må så bra som möjligt? 

Kommentarer

  1. Lena

    Kan varmt rekommendera IR-bastu istället för solariet. Inte alls skadligt för kroppen men samma sköna känsla (nej jag ändrar mig, bättre känsla) efteråt. Har ett utrymme avsedd för en sådan i mitt nybygge, man köper som en låda, typ en meter bred och en meter djup och två meter hög, som en riktig bastu till utseendet och sätter i kontakten i eluttaget, klart!

  2. Maisa

    Håller mig så sysselsatt som möjligt, behöver inte vara jobb 🙂 städar, tar hand om disken och bebis, promenerar, kör med bilen med hög musik 😍 tycker musik alltid hjälper, leker med barnen, åker och shoppar, går ut å käkar för att komma ut, köper mig något fint, fixar mig . Har alltid på nån live eller podd så det inte är tyst 🙂 kram <3

  3. Lisa

    Jag tycker du visar sån balans! 🙏🏼 Vissa ”laster” är helt enkelt inte värt att sluta med förrän man tagit sig igenom den kris man eventuellt är i. Det är okej med snuttefiltar och vara mänsklig liksom! Min last är helt klart energidricka och socker, men ju bättre jag mår i mig själv desto mindre socker och koffein känner jag att jag behöver eller ens har lust med ✨

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish