Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Städgrejer just nu

Nu kommer ett inlägg till er som gillar städning och ni andra får bara skrolla förbi, haha. Finns nog inget som får mig att må så bra som ett nystädat hem och jag har fortfarande som rutin att plocka undan allt + dammsuga innan jag somnar för natten. Tycker att det är så skönt att vakna upp till rent och fräscht.

Jag har egentligen mycket mer favoriter men jag fyllde på med dessa igår igen då dom var slut. Har ni tänkt på att det ofta är så att ALLT tar slut samtidigt. Samma sak gäller mitt smink och min hudvård, haha. Och då kan jag passa på att tillägga att allt inte är inhandlat samtidigt – det blir så ändå. Nu blev iallafall det mesta inhandlat samtidigt så blir spännande att se om det tar slut samtidigt återigen. Aja! Nog om det. Här ovanför ser ni några av mina favvisar just nu.

Servetterna räddar mitt liv och jag har helt slutat köpa fönsterputs då dessa gör sitt jobb så mycket bättre. Blir inga ränder, blir lagom blött, tar bort ALLT och går sjukt fort. Torkar tvn, speglar, fönster osv med denna. Och golvservetterna använder jag under exempelvis bordet för att få bort matrester och liknande som torkat fast efter barnen. Torkar också trappen med dessa servetter då det är smidigare än att dammsuga och skura. Dom är verkligen toppen och jag får världens bästa känsla när jag ser hur smutsiga dom blir efter att man har använt dom. Väldigt satisfying.

Måste börja med att hylla denna! Finns INGEN köksspray som doftar såhär gott. Det är verkligen lyxigt att få städa med denna efter att man har lagat mat. Märks att den är väldigt poppis då det alltid bara är typ 2-3 stycken kvar när man ska köpa den. Jag har dessutom bara hittat den på ett enda ställe här i Umeå.

Haha, ja ni ser ju. Den är typ alltid slut eller nästan slut =)

Även denna luktar så gott och jag började köpa den rätt nyligen. Det är min tredje flaska tror jag. När jag inte orkar skura och gnugga så mycket på kranar, i vasken, på toaletten osv så brukar jag bara spraya denna över, lämna i fem minuter och sedan torka bort. Verkligen ett av mina bästa tips på ”snabbstädning” som ändå gör väldigt stor skillnad. Ett + är också att hela huset luktar nystädat och så gott efteråt.

Kan man vara besatt av en maskinrengöring eller? Haha.. Dessa är sååå goda (inte att äta då men lukten) och jag älskar känslan i diskmaskinen efteråt.

Och så måste jag visa denna spray för handdisk. Nu handdiskar jag inte jättemycket men när det händer så är denna supersmidig då man bara sprayar lite på disken och sedan använder svamp eller borste. Älskar den!

Kommentarer

  1. Puk

    Du saknar två av mina favoriter!

    En gammal favorit är Swiffer när jag dammar, den bara suger upp damm – love it! (Trots trist reklam på tv)

    En nyupptäckt favorit är microduken, specifikt till duschväggen. Jag har en som är till glas/speglar och den är galet effektiv för att få bort kalk mm. Blöt den, torka och det försvinner – det eviga gnuggandet är ett minne blott.

  2. Sandra

    Haha, trodde aldrig för fem år sedan att jag skulle längta till att ett sånt här blogginlägg skulle komma upp.
    Hur ofta tar du en sån tablett för maskinrengöring? 🙂
    Kram!

  3. Kristina

    Du har inte funderat på en robotdammsugare? Sätter igång min varje kväll, så himla smidigt ❤️

    Sen har jag en fråga till, hittade inte när jag letade. Vilka fransar använder du och hur gör du när du sätter på/tar av dem?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Hade en förut och var nöjd till en början innan den förstörde alla våra mattor, haha.. <3 Wispies använder jag! Från Ardell! 🙂 Gör allt med fingrarna och pillar bort limresterna försiktigt mellan varje användning så kan man ha dom i flera veckor om man hat tur, kram <3

  4. Maria

    Älskar dessa inlägg 😀 Använder typ alla produkter men vi borde köra sån tablett i diskmaskinen snart. Ska testa Cif kitchen då ajax universal bytt doft och vi gillar den inte alls. Städservetterna använder vi antingen dessa från ica eller från lidl.

  5. Mia

    Testa Methods produkter, man kan beställa dem på Amazon. Brukade alltid få utslag mm av starka produkter men med dessa är det minne blott.
    Prisvärda och Luktar fantastiskt gott också🥰

  6. Antonia

    Allt går sönder samtidigt också, iaf mina bh:ar, trosor o byxor 🤣 tycker också om städartiklar så lite såna tips går alltid hem 👍 däremot hatar jag städa toan/badrummet haha

  7. Louise

    Gud jag blir helt chockad av alla olika städprodukter! Jag kör såpa + vatten till all rengöring, förutom fönster och rostfritt, där kör jag vatten + ättika + nån droppe diskmedel. Visst, det luktar inte lika gott, men det funkar hur bra som helst och är SÅ mycket snällare mot miljön <3

  8. Becca

    Älskar dina städinlägg, är lika besatt av städprodukter som du haha! Jag ser reklam överallt i mina sociala medier från ett företag som heter skosh som har hållbara städprodukter. Det är som en tablett som löses upp i vatten, finns tre olika, en för badrum, kök och allmänt. Är det något du provat? Jag är jättesugen på att testa även om jag har mina favoriter sen innan, känns verkligen som ett hållbart alternativ.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish