Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Städrycket

Hej fina!

Har precis kommit hem efter Jolies hjärtkontroll, ätit lite lunch och nu kör vi lite jobb och städryck. Har bland annat ett större samarbete med ACO som jag har tackat ja till då jag har arbetat med dom under flera års tid. Annars så har ni nog märkt att det är rätt lugnt på samarbetsfronten för min del. Känns rätt skönt.

Viker tvätt, lyssnar på musik och bara är. Ska jag göra ett inlägg om mina favoriter när det kommer till städprodukter till imorgon? Jag har så många favoriter som jag älskar och som jag gärna tipsar er om! Vet ju att flera av er är lika städgalna som jag, haha. Tryck på hjärtat i så fall.

Jolie har fått en ny docka med inbyggd värmekudde och den tänkte jag att vi ska ta med till Göteborg. Det är hennes nya myskompis.

Och den här lilla damen är en kopia av sin pappa verkligen!  Ser seriöst ingenting av mig själv i hennes utseende. Däremot så är ju hennes bror som ni vet en mini-mamma så det är ju skönt att jag har ett barn som är likt mig iallafall, haha. 

Skriver lite mer om hjärtkontrollen senare idag om jag orkar.

Puss och kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish